CM 2018

Rusia, prima echipa calificata in optimi

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Echipa Rusiei a invins Egiptul, cu 3-1, marti seara, in al doilea meci din Grupa A si devine prima echipa care isi asigura calificarea in faza eliminatorie a Cupei Mondiale.

Dupa o prima repriza fara goluri, rusii s-au dezlantuit in partea secunda odata cu ploaia care a luat cu asalt arena de un miliard de dolari din Sankt Petersburg.

Un singur sut pe poarta au avut rusii in primele 45 de minute, in timp ce Egipt putea intra la cabine in avantaj daca Salah prindea cadrul portii cu tentativa de sut din finalul reprizei.

Asa am trait Rusia - Egipt

Increderea egiptenilor s-a prabusit in minutul 47, cand Fathi aflat in marcaj la Dzyuba a deviat nefericit in propria poarta pentru al cincilea autogol in 17 meciuri disputate la aceasta editie a turneului final.

Rusii au facut 2-0 in minutul 60 prin Cheryshev, jucator care cu aceasta ocazie l-a egalat pe Cristiano Ronaldo in topul marcatorilor la turneul final, cu trei reusite fiecare.

Egiptul s-a clatinat si a mai incasat o lovitura dupa alte trei minute de la Dzyuba, bombardierul Rusiei ajuns si el la doua goluri in turneu.

In minutul 74 egiptenii au redus din diferenta prin Salah, jucator care a transformat o lovitura de la 11 metri pe care tot el a obtinut-o dupa un fault la limita suprafetei de pedeapsa.

Un gol venit prea tarziu pentru a mai schimba destinatia celor trei puncte.



Rusia, prima echipa calificata in optimi