Betano Sport

Betano, Sponsor Oficial Global la EURO 2024

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit vara viitoare de Germania în 10 orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.

George Daskalakis, Fondator și CEO al Kaizen Gaming, a spus: „Suntem încântați să fim în parteneriat cu UEFA la EURO 2024. Această colaborare este o nouă premieră pentru industrie și exprimă pasiunea noastră pentru fotbal, precum și angajamentul nostru comun către inovație și excelență. Suntem foarte bucuroși să facem parte din această sărbătoare fotbalistică și așteptăm cu nerăbdare să îmbunătățim experiența generală a fanilor, oferind divertisment inegalabil prin intermediul jocului responsabil, în timpul acestui Campionat European extrem de așteptat”.

Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing UEFA, a declarat: „Suntem încântați să avem Kaizen Gaming și brandul său Betano drept partener oficial al UEFA EURO 2024. Betano este un operator digital de pariuri sportive de top, cu accent pe tehnologia de ultimă oră și jocul responsabil. Credem că expertiza lor în industrie și afinitatea pentru fotbal reprezintă o potrivire excelentă pentru turneu.”

Acest anunț vine după colaborarea de succes pe care Betano a avut-o cu FIFA la Cupa Mondială Qatar 2022, unde a devenit prima companie de pariuri care a avut un parteneriat cu forul respectiv.

Despre Kaizen Gaming | Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai mari companii GameTech din lume. Cu un focus pe tehnologie și oameni, își propune să îmbunătățească de fiecare dată experiența de pariuri pe care o oferă milioanelor de clienți din întreaga lume și să distreze fanii sportului într-un mod pozitiv și responsabil.

Kaizen Gaming deține marca premium de pariuri sportive și jocuri Betano, cu o prezență solidă pe piețele din Europa și America Latină. Recent, a intrat în Africa și America de Nord prin lansările din Nigeria și Ontario. Compania are peste 2.300 de angajați la nivel global.

Kaizen Gaming este recunoscut drept un jucător de top pe piața globală a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc, primind mai multe premii ale industriei, inclusiv o premieră mondială constând în cinci trofee într-un singur an la EGR Operator Awards 2023 („Operatorul de Pariuri Sportive al Anului” , „Campania de Marketing a Anului”, „Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă”, „Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” și „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”).

Pentru mai multe detalii accesați Kaizen Gaming



Betano, Sponsor Oficial Global la EURO 2024