Betano Sport

Ziua decisivă în Liga Europa. Opt meciuri pentru un extra câștig de 30% cu Modul Multiplu, pe Betano

Returul șaisprezecimilor din Liga Europa lasă deschisă ecuația calificării în toate cele opt meciuri programate joi, 22 februarie, de la 19:45 și respectiv 22:00. Învingătoare cu 3-0 în tur, pe teren propriu, AC Milan este cel mai aproape de calificarea în optimi, dar în fotbal totul se joacă până la ultimul fluier. 

Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 30% pentru un bilet multiplu cu opt selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Modul Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Modul Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de extra câștig dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. Pentru selecțiile din baschet și tenis Bonusul Multiplu se aplică de la a doua selecție până la un maxim posibil de 14 selecții pe bilet și un extra câștig de 70%.

Opt selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 80

Din oferta Betano de joi, 22 februarie, am ales cele opt meciuri de fotbal programate în Liga Europa și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare joc în parte pentru a debloca astfel Modul Multiplu, în cazul acesta de 30%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri Peste/Sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

Rennes – AC Milan (19:45)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.98)

Ultimele cinci meciuri disputate de Rennes în Liga Europa au avut peste 2.5 goluri marcate. De asemenea, în 17 din ultimele 20 de meciuri pentru AC Milan în toate competițiile au fost peste 2.5 goluri. Rossonerii au câștigat cu 3-2 precedentele trei meciuri în deplasare.

Qarabag – Braga (19:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57)

În tur, Qarabag a produs surpriza impunându-se cu 4-2, astfel că Braga e obligată la returul din Azerbaidjan să atace din primul minut în căutarea revanșei. Qarabag a marcat peste 2.5 goluri în zece din ultimele 12 meciuri în campionatul intern și cupele europene. Ultimele trei meciuri disputate de Braga au avut peste 2.5 goluri.

Toulouse – Benfica (19:45)
Rezultat final – Benfica (cota 1.90)

Toulouse n-a mai câștigat un meci pe teren propriu din luna noiembrie, iar Benfica este neînvinsă în 20 de meciuri oficiale, câștigând 15 dintre acestea.

Freiburg – Lens (19:45)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.85)

După remiza albă din tur cele două echipe au încheiat la egalitate în competițiile interne în meciuri de GG. Lens trece printr-o perioadă bună, fără înfrângere în ultimele cinci meciuri în toate competițiile, iar în trei dintre aceste partide n-a primit gol.

Sporting – Young Boys (22:00)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.72)

Sporting s-a impus la două sau mai multe goluri în 11 din ultimele 14 meciuri, inclusiv în meciul tur cu Young Boys (3-1). Un singur gol a primit Sporting pe teren propriu în precedentele cinci jocuri, marcând nu mai puțin de 24 de goluri. Young Boys a încasat cel puțin două goluri în fiecare dintre meciurile disputate în grupele Ligii Campionilor.

AS Roma – Feyenoord (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)

Feyenoord a marcat în 12 din cele 13 meciuri disputate în deplasare sezonul acesta. Roma a avut un singur meci fără gol primit în ultimele 12 partide jucate. Pe teren propriu, Roma s-a impus în 12 din ultimele 15 meciuri.

Sparta Praga – Galatasaray (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.55)

Cele cinci goluri marcate în tur deschid perspectiva unui meci cu multe goluri la returul din Cehia. Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele zece dispute europene pentru Sparta Praga. În cazul celor de la Galatasaray ambele echipe au marcat în patru din ultimele nouă meciuri.

Marseille – Șahtior Donețk (22:00)
Rezultat final – Marseille (cota 1.72)

Marseille n-a obținut nicio victorie în ultimele șase meciuri, în timp ce Șahtior a pierdut doar trei din ultimele 14 meciuri oficiale. Două victorii și o remiză a înregistra OM în meciurile de acasă din faza grupelor.

Pe cele opt meciuri de fotbal de mai sus din Liga Europa am obținut cota 85.17 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 10 de lei potențialul câștig este de 851,78 de lei. Și pentru că am deblocat Modul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un extra câștig de 30% oferit de Betano care înseamnă 252,53 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Modul Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Extra câștigurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.



Ziua decisivă în Liga Europa. Opt meciuri pentru un extra câștig de 30% cu Modul Multiplu, pe Betano