Betano Sport

Betano aduce Trofeul Campionatului UEFA EURO 2024 în România și invită toți fanii sportului la un eveniment unic

Betano, parte a Kaizen Gaming, în calitate de Sponsor Oficial Global al UEFA EURO 2024, aduce prestigiosul Trofeu al Campionatului UEFA EURO 2024 în România. Evenimentul are loc pe 28 februarie, între orele 18:00 și 22:00, la parterul Unirea Shopping Center.

Printr-un eveniment memorabil ce îmbină pasiunea pentru sport și tehnologia, Betano aduce împreună o serie de invitați speciali printre care Florinel Coman și Darius Olaru, reprezentând FCSB, respectiv Nicușor Bancu și Vladimir Screciu de la Universitatea Craiova, ambele echipe sponsorizate cu mândrie de Betano, alături de ambasadorul brandului și fostul fotbalist român Ciprian Marica.

Pasionații de fotbal sunt invitați să ia parte la acest moment istoric miercuri, 28 februarie, între orele 18:00 și 22:00, la parterul Unirea Shopping Center, în Piața Unirii 1, unde Trofeul  Campionatului UEFA EURO 2024 va fi expus publicului.

„Faptul că suntem primul brand din industria gamblingului care devine sponsor al UEFA EURO 2024 reprezintă o realizare importantă pentru Betano, care demonstrează acțiunile noastre susținute în domeniul sportului în toate țările în care suntem prezenți. Suntem încântați să aducem Trofeul atât de aproape de toți fanii sportului din România și să ducem astfel mai departe angajamentul nostru de a contribui la îmbunătățirea experienței fotbalistice la nivel național", a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

Pe lângă vizionarea Trofeului, participanții se pot aștepta la o serie de activități și activări imersive la fața locului, promițând o experiență de neuitat pentru toți pasionații și suporterii fotbalului.

Despre Kaizen Gaming și Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai mari companii GameTech din lume. Cu accent pe Tehnologie și Oameni, își propune să îmbunătățească experiența de pariuri pe care o oferă milioanelor de clienți din întreaga lume și să ofere divertisment fanilor sportului într-un mod distractiv și responsabil.

Kaizen Gaming deține brandul premium de pariuri sportive și jocuri online Betano, cu o prezență solidă pe piețele din Europa și America Latină. De asemenea, a intrat recent în Africa și America de Nord prin lansările din Nigeria și Ontario. La nivel global, compania are peste 2.300 de angajați.

Kaizen Gaming este recunoscut drept un jucător de top pe piața globală a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc, primind mai multe premii ale industriei, inclusiv o premieră mondială de cinci trofee într-un singur an la EGR Operator Awards 2023 („Operatorul de Pariuri Sportive al Anului” , „Campania de Marketing a Anului”, „Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă”, „Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” și „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”).

Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Nexus Gaming;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.

Mai mult, Betano este singurul operator de pariuri sportive și jocuri online care a fost sponsor oficial FIFA World Cup 2022, iar în prezent, fiind sponsorul oficial al UEFA Euro 2024. 

Pentru mai multe informații accesați Kaizen Gaming.



Betano aduce Trofeul Campionatului UEFA EURO 2024 în România și invită toți fanii sportului la un eveniment unic