CM 2018

Spania - Rusia: Mâna „a la Shakira” si picior din baletul „Spargatorul de nuci”

Pique, sotul Shakirei, s-a crezut la un concert al celebrei cantarete, a ridicat mana in careu si a costat-o pe Spania o egalare mare cat o eliminare.

Spania nu a jucat nimic contra Rusiei. A deschis scorul gratie unui autogol al gazdelor si s-ar fi indreptat spre o victorie, daca Pique nu ar fi „dansat” in careu.

Sotul Shakirei a ridicat mana la o saritura la cap si a oprit cu bratul o minge care se indrepta spre poarta, hentul in careu fiind corect semnalizat si pedepsit cu penalty. Rusii au transformat, au egalat si s-a ajuns cu 1-1 pe loviturile de departajare.

Acolo, acelasi Pique a fost la un pas sa rateze primul pentru Spania, sutul sau intrand in plasa cu ajutorul barei si dand emotii uriase staffului iberic.

Rusii au aratat nervi de otel, contrar tuturor sanselor. Au executat perfect lovitura de lovitura, doua penalty-uri dintre cele patru fiind trase cu tupeu pe centrul portii, umilindu-l pe marele De Gea!

De cealalta parte, spaniolii au ratat de doua ori, mai bine spus portarul rus Akinfeev a parat doua lovituri. La a treia executie a Spaniei, a ghicit coltul lui Koke. La a cincea, desi plonjase spre dreapta, a scos cu varful pantofului mingea sutata pe mijlocul portii de  Aspas, o veritabila miscare de balet rus de cea mai inalta clasa, precum cele din „Spargatorul de nuci”.



Spania - Rusia: Mâna „a la Shakira” si picior din baletul „Spargatorul de nuci”