Extrasport

VIDEO Doi pusti indoaie un iPhone 6 Plus in magazinul Apple, CNN nu poate in studio. L-a indoit cineva in Romania?

Este hilar ca persoanele care pun mana pe iPhone 6 Plus oferit de la Apple sau magazinele care il vand il lauda fara rezerve, nu de alta dar trebuie sa mai "pupe" si in viitor. Este cazul CNN, de exemplu. Intre timp, testele private arata ca iPhone 6 Plus se indoaie cu mana, ceea ce si doi pusti din Londra au reusit sa faca, pe viu, intr-un magazin Apple, asa cum se vede mai hs. In cazul in care ati luat un iPhone 6 plus in Romania si v-a ramas indoit spuneti-ne si noua. Cititi si review-ul nostru, chiar pe bune, o revolta la ceea ce iPhone a devenit: Apple iPhone 6, Steve Jobs se rasuceste in mormant

Doi pusti au indoit un iPhone 6 Plus intr-un magazin Apple si au vazut ca testele anterioare facute de terti sunt reale: dispozitivul se indoaie cu mana, ceea ce este inadmisibil. Este exact ce scriam la lansare, inainte sa apara aceste probleme: Apple foloseste, dupa seria 4, materiale de slaba calitate, iar modelul 6 a ajuns la cel mai scazut punct din istoria acestor produse. Si de aici au aparut problemele. Clipul de mai sus, postat pe youtube, a strans milioane de vizualizari, dar a fost sters de cei doi pusti. A fost insa republicat de alte persoane.

Ba mai mult, pustii si-au cerut si scuze intr-un clip ulterior, spunand ca sunt tampiti si ca isi asuma responsabilitatea. Mai mult, cei doi spun ca telefonul nici macar nu s-a indoit, poate putin ceea ce nici nu este important, iar testele facute de altii cu telefoane indoite sunt false!

In ceea ce priveste CNN, jurnalistii de acolo nu au forta se pare sa indoaie un Apple iPhone 6 Plus. Imaginile sunt mai sus. La fel ca si cei de la CNN, diversi care le primesc si vor sa le primeasca mai departe spun ca o folosire normala a telefonului nu duce la indoire, fara sa vada de fapt ca rude "mai sarace" de la Samsung si HTC nu se indoaie cu mana, desi costa mult mai putin si nu se vor calitate premium.

Intre timp, Apple 6 Plus a sosit in Romania, deocamdata la magazinele online, care il vand pe cel mai slab (varianta de 16 GB) cu 4.500 de lei - Quick mobile, iar cu 5.600 de lei - Evo Mag. Interesant e ce se intampla la banii astia daca se indoaie. Cei de la Quick Mobile nu au dorit sa ne raspunda la intrebarea daca au avut sau nu probleme in Romania cu modelele vandute de iPhone 6 Plus.

In cazul in care ati luat un iPhone 6 plus in Romania si v-a ramas indoit spuneti-ne si noua.



VIDEO Doi pusti indoaie un iPhone 6 Plus in magazinul Apple, CNN nu poate in studio. L-a indoit cineva in Romania?