Extrasport

iPhone 6 Plus se indoaie si ramane indoit (video)

Pe internet au aparut imagini ale utilizatorilor de iPhone 6 Plus care au raportat faptul ca telefonul se indoaie tinut in buzunarul din fata al pantalonilor. Ulterior a aparut si un test de indoire care arata acest lucru. Materialele de calitate slaba au dus la pierderea imaginii de produs robust si premium a Apple iPhone, acest dispozitiv fiind acum in linie cele de la Samsung si HTC, doar ca nejustificat de scump.

Problema a fost preluata de marile siteuri de profil din SUA si arata pozele trimise de cititori. Producatorii de smartphone-uri interzic pastrarea dispozitivelor in buzunarele din spate de la pantaloni, insa pastrarea in cele din fata nu a fost pana acum niciodata o metoda casa sa strice sau sa indoaie un telefon. Pana la iPhone 6 plus, se pare.

Mai tineti minte de scriam zilele trecute despre calitatea proasta a materialelor folosite de Apple la iPhone 6, dupa cele de inalta clasa (sticla) la care s-a renuntat dupa 4 si 4S? O sa il schimb cand o aparea un alt iPhone de sticla, ramane valabil, hai fie el si unul mai maricel, desi pentru asta ar trebui sa revina Steve Jobs din mormant.

Apple nu a raspuns inca la aceasta problema. iPhone 6 Plus costa 4.900 de lei la Quick Mobile, cam mult pentru un telefon care se indoaie.

In imaginile video de mai sus se vede cum iPhone 6 plus este indoit cu mana si ramane indoit, ceea ce inseamna ca problemele semnalate de utilizatori sunt reale. Cel care a realizat clipul de mai sus promite si un test viitor de indoire cu modelul mai "mic" de iPhone 6.

Cel care a facut testul de indoire a realizat ulterior un test cu un telefon de dimensiuni similare, un Note 3 de la Samsung. Samsung-ul nu s-a indoit, asa cum se vede mai jos. De asemenea, tot in imaginile de mai jos, Apple-ul indoit prima oara a fost indoit la loc pentru a reveni la forma dreapta, insa din pacate i-a crapat ecranul.



iPhone 6 Plus se indoaie si ramane indoit (video)