Extrasport

iPhone 6 te rade pe fata. Scandalul continua

Scandalul inceput cu telefoanele iPhone 6 Plus care e indoaie trece acum si la celalalt telefon din seria noua a celor de la Apple. iPhone 6  a starnit zeci de mesaje si poze pe retelele sociale cu persoane care si-au smuls parul de pe fata folosindu-le.

Mai multi utilizatori au afirmat ca au reusit sa se rada pe fata cu iPhone 6. Fire de par faciale raman prinse intre ecranul telefonului si carcasa de aluminiu, smulse de pe fata dupa folosirea acestui dispozitiv.

Faptul ca iPhone 6 te "rade" pe fata a fost confirmat si de ziaristii de la ziarul britanic The Guardian. Acestia au testat mai multe aparate: Amazon Fire, Sony Xperia Z3, Samsung Galaxy Note 3 si BlackBerry Passport, alaturi de iPhone 6.

Rezultatul? "iPhone 6 a smuls in mod repetat fire din barba reporterului nostru de tehnologie", a scris ziarul amintit. "Restul telefoanelor nu au smuls nici un fir de par".

Mai tineti minte cand ziceam in singurul review real despre iPhone 6 ca Steve Jobs se rasuceste in mormant privind noul design si materialele acestui nou model?

Contactata despre subiect, compania Apple nu a facut comentarii.

iPhone 6 este descris de cei de la Quick Mobile, care il vand in Romania incepand cu pretul de 3.699 de lei drept "cel mai evoluat smartphone ever". Modelul Plus incepe de la 4.500 de lei la acelasi magazin online. iPhone 6 este vandut si de Evomag.ro incepana de la 3.899 de lei, iar la Emag.ro de la 3.699 de lei.



iPhone 6 te rade pe fata. Scandalul continua