Extrasport

Cum rezolva magazinele online din Romania problemele cu iPhone 6 Plus indoit? Evomag.ro: "Telefonul nu este flexibil"

Magazinele online din Romania care vand telefoanele Apple iPhone 6 Plus nu stiu sau se fac ca nu stiu despre problema acestor aparate, care la o folosire mai dura (sau chiar cu mana) se pot indoi.

Apple a primit pana acum, conform ultimelor declaratii oficiale, 9 telefoane iPhone 6 plus indoite, declarand ca investigheaza problema. Mai multe teste sau evenimente cu aceste telefoane indoite au aparut pe internet in ultima saptamana (aici si aici), lucruri care au venit sa confirme un review scris de noi chiar dupa lansarea seriei 6 de la Apple in care remarcam (fara sa stim ce va urma) panta descendenta in calitate a noilor smartphone-uri, sub titlul "iPhone 6, Steve Jobs se rasuceste in mormant".

Din ceea ce stim noi, in Romania pe online iPhone 6 Plus este vandut pe varianta de 16 GB cu 4.500 de lei - Quick mobile, iar cu 5.600 de lei - Evo Mag. Cei de la Emag.ro vand pe moment doar modelul standard, care nu are probleme de indoire.

Pentru cititorii nostri, pe noi ne-a interesat sa aflam ce se intampla cu aceste telefoane daca se indoaie, cum se rezolva problema.  Am primit urmatoarele raspunsuri de la Evomag si Quick Mobile.

Cei de la Evomag au spus doar ca "Telefonul nu este flexibil". Am insistat pe partea unui posibil defect provocat de o indoire accidentala, daca telefonul va fi reparat sau schimbat, insa cei de la Evomag ne-au repetat de mai multe ori: "Telefonul nu este flexibil". Nu stim cum sa traducem acest lucru: ar putea sa insemne ca nu se schimba nimic in cazul in care se indoaie pentru ca "telefonul nu este flexibil", avand in vedere ca s-a evitat raspunsul clar.

Asteptam inca raspuns de la Quick Mobile, avand in vedere ca acesta a trebuit solicitat pe e-mail. Il vom adauga. Telefonic, cei de la Quick Mobile ne-au spus ca pana acum au vandut iPhone 6 Plus, dar ca nu a venit nimeni sa reclame probleme de indoire.



Cum rezolva magazinele online din Romania problemele cu iPhone 6 Plus indoit? Evomag.ro: "Telefonul nu este flexibil"