US Open

Ilie Nastase pune tunurile pe antrenorul Simonei Halep: “Nu cred ca se pricepe la tenis. N-am auzit de el ca jucator”

Primul lider ATP din istoria tenisului nu-l menajeaza deloc pe Patrick Muratoglu, antrenorul din prezent al Simonei Halep, dupa eliminarea acesteia in primul tur la US Open.

Ilie Nastase spune ca nu a auzit de Muratoglu ca jucator in circuitul masculin, iar ca antrenor Nasty este mai degraba neincrezator cand vine vorba de tehnicianul care i-a stat alaturi pana nu demult si Serenei Williams.

“Eu, de baiatul asta, de antrenor, n-am auzit ca jucator. Cred ca n-a jucat nici la turnee satelit. Poate ca este un antrenor bun, nu stiu, dar la tenis nu cred ca se pricepe, dupa mine.

“Nu ai vazut ce fata are, cum sta acolo in loja, zici ca e statuie. In loc sa sufere alaturi de ea, el isi pune ochelarii de soare si vrea doar sa fie vazut la televizor. De ce nu ia o jucatoare necunoscuta sa o duca in top? Si eu pot sa o antrenez pe Serena. Nu e foarte dificil cand o sportiva e foarte valoroasa”, a spus Ilie Nastase pentru playtech.ro

Simona Halep si Patrick Muratoglu au inceput colaborarea in februarie anul acesta.

Halep a fost eliminata in primul tur la US Open de Daria Snigur, locul 124 mondial, o jucatoare debutanta pe tabloul principal la un turneu major.

Nastase crede ca Halep a fost obosita si ca a resimtit umiditatea ridicata de la ora meciului.

“Asta afecteaza tot, creierul, muschii. Te face sa fii alt om. Zici ca plutesti, asa simti. Asa am simtit si eu cand am jucat la US Open”, a mai spus Nastase pentru sursa citata.

Cititi aici si explicatia Simonei Halep dupa eliminarea prematura suferita la US Open.



Ilie Nastase pune tunurile pe antrenorul Simonei Halep: “Nu cred ca se pricepe la tenis. N-am auzit de el ca jucator”