US Open

Djokovic l-a omagiat pe Kobe Bryant după finala de la US Open

Sursă foto: https://twitter.com/usopen/

Novak Djokovic a îmbrăcat un tricou special creat cu numele Mamba (n.r. - porecla lui Kobe Bryant) și numărul 24, după câștigarea finalei de la US Open.

Momentul a avut o dublă semnificație. O dată omagiul adus regretatului fost mare jucător american de baschet, dar și numărul 24 purtat de Kobe Bryant care coincide acum cu cele 24 de titluri de Mare Șlem cucerite de Djokovic.

”Să intru în istoria acestui sport este ceva cu adevărat remarcabil şi special”, a spus Nole la interviul acordat pe teren după finala câștigată în fața rusului Daniil Medvedev.

”Este greu de descris în cuvinte. Aveam un vis în copilărie, la şapte, opt ani. Voiam să devin cel mai bun jucător din lume şi să câştig trofeul de la Wimbledon.

”Era singurul lucru pe care mi-l doream. Dar apoi, când am reuşit, evident că am început să visez noi vise şi să îmi stabilesc noi obiective, noi ţeluri.

”Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi aici, alături de voi, vorbind despre 24 de titluri de Mare Șlem. Niciodată nu am crezut că asta va fi realitatea, dar în ultimii doi ani am simţit că am o şansă, că am o şansă la istorie, şi de ce să nu profit de ea dacă mi se prezintă”, a declarat Djokovic.



Djokovic l-a omagiat pe Kobe Bryant după finala de la US Open