US Open

Explicatia gasita de Simona Halep pentru eliminarea surprinzatoare de la US Open

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep

Fosta lidera mondiala a pierdut neasteptat in fata unei jucatoare de pe locul 124 mondial care nu mai disputase pana luni vreun meci la un turneu de Mare Slem.

Daria Snigur din Ucraina a facut meciul vietii conta Simonei Halep, reusind cea mai mare surpriza a inceputului de turneu la US Open.

“Consider ca a jucat un tenis extraordinar. A facut un meci foarte bun.

“Eu am jucat un pic sub presiune pentru ca a avut niste mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apasate. Mingea nu prea a sarit si ea a jucat destul de iute”, s-a aparat Simona Halep dupa infrangerea cu Snigur.

Aceasta mai spune ca n-a gasit solutii pentru a intoarce jocul in favoarea ei, ceea ce am vazut de altfel cu totii, Halep in anumite momente ale jocului fiind de nerecunoscut.

“Imi pare rau ca am pierdut, dar adversara mea a jucat foarte bine. Cred ca a meritat sa castige, pentru ca pe final am facut niste greseli destul de usoare. Puteam sa revin, dar nu am gasit solutia potrivita”, a mai spus Halep.

A 7-a favorita de la US Open a facut referire si la modul particular de lovire a mingii vazut la Daria Snigur.

“E o jucatoare foarte talentata. Da niste lovituri pe care nu le-am asteptat. Are un tenis destul de ciudatel, dar destul de bun. Pune presiune si loveste mingea din orice pozitie. M-a surprins totul si din pacate asta e viata, asta e sportul. Mergem inainte”, a concluzionat Halep.

Simona Halep ramane cu semifinala disputata in 2015 drept rezultat etalon la US Open.

Este a treia eliminare in primul tur pe care Simona Halep o incaseaza la US Open in ultimii cinci ani.



Explicatia gasita de Simona Halep pentru eliminarea surprinzatoare de la US Open