US Open

Halep a raspuns scurt: "Niciodata, niciodata"

Simona Halep a fost intrebata la conferinta de presa de dupa meciul pierdut joi seara contra numarului 116 mondial despre strategia careia nu i-a putut face fata.

Halep a privit cu adversara sa Taylor Townsend a venit la fileu de 105 ori, castigand 65 de mingi si a pierdut cu 6-2, 3-6, 6-7(4),

Interebata daca a mai jucat vreodata un meci in care o adversara de-ale sale sa urce de atatea ori la fileu, Halep a spus: "Niciodata. Niciodata nu am jucat cu cineva care sa vina de atatea ori la fileu". Spre inceputul conferintei de presa declarase despre acelasi subiect ca "a fost putin ciudat, niciodata nu am vazut o jucatoare din circuit care sa urce la fiecare minge la fileu. Am incercat sa joc la corp sau pe tuse, dar nu am ales cea mai buna strategie si nu am simtit mingea".

"Cred ca am jucat gresit tactic, poate trebuia sa trimit mai multe loburi. A venit de multe ori la fileu si nu prea a gresit nicio minge, ceea ce a fost incredibil", a mai spus Halep.

De cealalta parte, Townsend a declarat ca a facut in meci ceea ce stie mai bine, sa vina la fileu. "De cand am inceput tenisul mi-a placut mereu sa urc la fileu, nu sa stau in spate", a declarat aceasta.



Halep a raspuns scurt: "Niciodata, niciodata"