Roland Garros

„Criza” Simonei Halep a adus bani celor mai curajoși pariori

Sursă foto: Betano.com

Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Roland Garros într-o manieră entuziasmantă. Momentele dificile, în care s-a aflat la un pas de eliminare, au adus câștiguri unor pariori extrem de curajoși și inspirați, pe site-ul de pariuri online Betano.com.

Condusă cu un 1-0 la seturi și 5-1 la game-uri în cel de-al doilea, Simona a reușit să câștige miercuri sfertul de finală jucat miercuri contra Elenei Svitolina. A realizat două breakuri și a anulat o minge de meci în setul al doilea, în drumul spre victorie.

În acele momente, nici ea nu a mai crezut în calificare, dar au fost oameni care au intuit o posibilă revenire. Membrii Betano.com s-au aflat printre cei mai inspirați pariori de tenis, beneficiind de pariurile live plasate în timpul meciului Simonei vizionat cu streaming live. Betano.com transmite cu imagini video în direct toate meciurile de la Roland Garros, la masculin și feminin.

Cristi*****, membru pe Betano.com, a pariat 50 de lei pe victoria Simonei în meci, cu cota de 11,00, atunci când jucătoarea era condusă cu 4-1 în setul secund. Un pariu câștigător în valoare de 550 de lei.

Un meci cum n-a mai vazut Parisul: Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros

Un alt membru, Davida*****, a plasat 10 lei cu cota de 15,00 pentru câștigarea setului secund, atunci când Halep era condusă cu 5-1! Și a luat 150 de lei.

Pariul pe cel mai nebun game

Cel mai intens pariu a fost al lui Sky***. El a avut o intuiție și un noroc incredibil. A mizat 250 de lei cu cota de 8,00 pe faptul că Simona va câștiga la 15 game-ul al zecelea din setul secund. Așa a și fost, doar că game-ul al zecelea a fost unul de mare tensiune.

În acel game, Halep a câștigat două puncte aparent pierdute corectând deciziile arbitrilor de margine prin decizia arbitrei de scaun, care a fost solicitată și a coborât pentru a reanaliza semnalizările inițiale.  

Dacă Simona nu ar fi avut inspirația de a o chema pe arbitra de scaun, nu  o dată ci de două ori, meciul s-ar fi putut nărui pentru ea, iar acest pariu ar fi fost cu siguranță necâștigător pentru că Svitolina ar fi acumulat la cel puțin 30 de puncte în game. 

25% dintre pariuri au fost plasate în momentele de maximă tensiune

Așa cum informează Betano.com, interesul pariorilor pentru meci a atins cote maxime în momentele de răscruce.

25% din totalul pariurilor realizate pe meciul Halep – Svitolina au fost plasate în timpul luptei sale de revenire și până la finalul setului secund, adică pe un interval de timp de 40 de minute, de când Halep a fost condusă cu 5-1 și până a luat tiebreak-ul.

Un meci plin de tensiune pe teren, dar și pe „terenul” pariorilor sportivi de pe Betano.com, care au trăit partida mai intens decât dacă s-ar fi aflat în tribune!„Criza” Simonei Halep a adus bani celor mai curajoși pariori