Roland Garros

Prima reacție a lui Djokovic după câștigarea Roland Garros

Sursă foto: https://twitter.com/OpenCourt

Novak Djokovic a declarat că e cu adevărat incredibil să ajungă la 23 de turnee de Mare Șlem, după ce a cucerit a treia oară titlul la Roland Garros. Sârbul l-a învins în finală pe Casper Ruud la capătul unui meci de trei seturi, încheiat după mai bine de trei ore.

”Acest turneu a fost întotdeauna foarte important pentru mine. Pot să spun că sunt foarte bucuros și onorat, dar și foarte mândru de performanța mea.

”Ești unul dintre cei mai buni oameni din circuit și nu mă refer la jocul în sine, o persoană extraordinară.

”Îmi pare rău de rezultatul tău de astăzi, dar ai în față mulți ani. Ești unul dintre cei mai buni jucători din lume, e multă calitate în jocul tău și știu că poți să învingi pe toți jucătorii din lume cu excepția mea. Știu că într-o zi vei câștiga aici.

”E o mare onoare ca Yannick Noah să fie aici printre noi. Eram foarte mic atunci când te-ai retras din tenis, dar mereu am apreciat jocul tău. Ai adus o energie nouă pe terenul de tenis, apoi o energie nouă prin ceea ce faci prin muzică.

”Echipa mea, familia, copiii, vă mulțumesc tuturor. Nici nu știu ce să spun, am avut atâtea probleme, dar le-am depășit. Vă mulțumesc că ați avut răbdare cu mine. Știu că v-am cam torturat în ultima vreme”, a declarat Djokovic.

Nu în ultimul rând Nole a mulțumit fotbaliștilor prezenți în tribună: Kylian Mbappe, Zlatan Ibrahimovic, Olivier Giroud și Tom Brady, ultimul fost mare jucător de fotbal american.

Cu un ”ne vedem anul următor” promițător și-a încheiat Djokovic discursul.



Prima reacție a lui Djokovic după câștigarea Roland Garros