Liga 1

Viitorul obtine un punct nesperat pe terenul lui Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Sepsi si Viitorul au remizat, scor 0-0, vineri seara, intr-un meci disputat in conditii extrem de vitrege, cu teren inghetat, ninsoare si un vant puternic care n-ar fi scos afara din casa nici macar un caine.

Un 0-0 pentru care echipa lui Gheorghe Hagi ar trebui sa se declare multumita judecand dupa numarul de ocazii avute si desfasurarea partidei.

O inclestare dura pentru balon, cu dueluri tari si care se putea lasa cu o accidentare urata a lui Ianis Hagi dupa interventia lui Viera in debutul partii secunde. Una care a lasat urme vizibile pe genunchiul drept al capitanului celor de la Viitorul si care a generat discutii aprinse dupa meci, mai ales ca arbitrul Marcel Birsan nu a acordat nici macar lovitura libera, sa nu mai vorbim de vreun cartonas.

Asa am trait Sepsi - Viitorul 0-0. Penalty ratat de gazde!

Dupa o prima repriza fara faze notabile de poarta, Sepsi a pus stapanire pe centrul terenului in partea secunda si a presat-o puternic pe Viitorul.

Din aceasta presiune au aparut si ocaziile. Mai intai o bara la sutul lui Adrian Rus din minutul 59 cu toata poarta in fata si apoi un penalty obtinut de Stefan in duel cu Mladen trei minute mai tarziu.

Tandia si-a asumat executarea loviturii de la 11 metri si a trimis incredibil pe langa poarta.

Hagi a mutat in minutul 70 cu Achim la centrul terenului, un jucator experimentat care a echilibrat raportul de forte si a permis Viitorului sa respire pana la finalul partidei.

Gheorghe Hagi reactioneaza dupa grosolania lui Viera: ”Ianis a fost norocos. Intrare grosolana cu intentie sa-i rupa piciorul!”

Caseta tehnica

Sepsi: Fejer – De Moura, O. Viera, Jovanovic, Khamis - A. Rus, Karnitskiy (Vaşvari ’30) – Mensah (Sato ’81), Velev, F. Ştefan – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe;

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Artean (Achim ’69), T. Băluţă, P. Iacob (Rivaldinho ’80) - Vînă, I. Hagi, Houri (Calcan ’70). Antrenor: Gheorghe Hagi;

Cartonaşe galbene: De Moura ‘9, Rus ’44, Vaşvari ‘84 / Mladen ‘90+3;

Arbitru de centru a fost Marcel Bîrsan.



Viitorul obtine un punct nesperat pe terenul lui Sepsi