Liga 1

UTA – Oțelul 3-1. Arădenii scapă de grijile retrogradării

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad/

Echipa UTA Arad a obținut cele trei puncte prin care își asigură matematic rămânerea în Liga 1, indiferent de rezultatele ultimelor etape din playout.

O victorie fără drept de apel în fața unei echipe Oțelul care a început această rundă cu numărul șase din postură de primă clasată.

Deschiderea scorului s-a produs în minutul 62 după o recuperare a arădenilor în propria jumătate. Omondi a trecut ca acceleratul prin gară de apărarea oaspeților, acesta finalizând cu șut pe lângă portar la colțul lung într-o situație de unu contra unu.

În minutul 77, Omondi a luat o fază pe cont propriu în flancul stâng și i-a întors serviciul lui Luckassen, pasând la rândul său decisiv. Luckassen a finalizat din șase metri pentru 2-0.

Zarurile au fost complet aruncate în minutul 81, când Pop a preluat la marginea careului și a marcat singur cu portarul. Al treilea contraatac devastator pus în scenă de jucătorii lui Mircea Rednic.

Oțelul lui Dorinel Munteanu a redus din diferență la ultima fază a meciului prin Cisotti.

Pentru Oțelul este prima înfrângere în playout.

UTA urcă pe primul loc în clasamentul din playout, cu 31 de puncte, în timp ce Oțelul coboară pe locul secund, rămânând la 30 de puncte.

La 31 de puncte ar putea ajunge și Hermannstart în eventualitatea unui succes cu Petrolul.

Caseta tehnică

UTA: Kucker - Căpuşă, Stolnik, Conte, D. Rodrigues (Trif 67) – Micovshi (A. Lopez 84), C. Mihai, Joao Pedro (Luckassen 46) - Omondi, Tudorie (Vulturar 46), Ezekiel (R. Pop 59). Antrenor: Mircea Rednic.

Oțelul: E. Pap - Adăscăliţei, Yabre, J. Cisse, Miguel Silva - Cisotti, Zivulic (I. Neagu 79), S. Teles (Rusevic 79) – R. Tănasă (Bodişteanu) - Al. Pop (J. Lameira 63), A. Malle (A. Rus 75). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Cisotti 13, A. Malle 35.

Arbitri: Viorel Flueran - Alexandru Cerei, Alexandru Vodă.



UTA – Oțelul 3-1. Arădenii scapă de grijile retrogradării