Liga 1

Ianis Hagi measj dur dupa faultul suferit cu Sepsi: ”Puteam sa ma las de fotbal la 20 ani! Asemenea specimene sunt lasate in Liga 1” (FOTO)

Sursă foto: https://www.facebook.com/AcademiaHagi/

Viera de la Sepsi a avut o interventie oribila asupra lui Ianis Hagi, iar jucatorul celor de la Viitorul a avut mare sansa ca a scapat doar cu zgarieturi si o sperietura zdravana.

"Noi incercam sa jucam fotbal si uitati-va ce specimene...nici fault nu a dat. Noi suntem copii, vrem sa jucam fotbal, acceptam duelurile la minge, dar sa vii sa-mi rupi piciorul. Pe urma alerga pe teren si-mi radea in fata, nici scuze nu mi-a cerut. Noroc ca nu aveam piciorul pe pamant, mi-l rupea si cred ca ma lasam de fotbal. E pacat ca lasam asemenea jucatori sa joace in Liga 1, mai ales la noi unde n-am avut un campionat agresiv, am fost un campionat cu jucatori tehnici", a spus Ianis Hagi.


sursa foto: captura TV Digi Sport

"Important e ca n-am pierdut. I-a vazut Dumnezeu de sus si au ratat acel penalty. Ramanem la mana noastra, jucam acasa cu Botosani, e ca o finala si trebuie sa-l castigam", a mai spus decarul de la Viitorul.

Sepsi - Viitorul s-a incheiat 0-0 dupa o bara si un penalty ratat de gazde in partea secunda.

Pentru faultul grosolan asupra lui Ianis Hagi jucatorul celor de la Sepsi, Viera, n-a primit nici macar cartonasul galben din partea centralului Marcel Birsan.



Ianis Hagi measj dur dupa faultul suferit cu Sepsi: ”Puteam sa ma las de fotbal la 20 ani! Asemenea specimene sunt lasate in Liga 1” (FOTO)