Liga 1

FCSB prelungește suspansul după 2-2 în deplasare cu Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Titlul așteptat de FCSB din 2015 se lasă așteptat, chiar dacă rămâne o chestiune de timp până când echipa bucureșteană va câștiga campionatul.

Așa am trăit Sepsi - FCSB

FCSB a condus în două rânduri în deplasarea de la Sf.Gheorghe, dar până la urmă meciul din etapa a 6-a s-a încheiat nedecis, scor 2-2.

Coman a deschis scorul în minutul 9 după o fază de contraatac. Un gol venit după alte trei mari ocazii ratate de FCSB. Imediat după marcarea golului Coman a fost schimbat.

”Am simțit ceva la inghinali și am ieșit să nu risc. Mereu când jucăm cu Sepsi trebuie să închidem meciul din prima repriză. Au fost niște greșeli, sunt omenești, dar trebuie să le eliminăm din joc”, a declarat Coman după meci.

Roland Varga a restabilit egalitatea la jumătatea primei reprize din pasa oferită de Alimi, acesta profitând de ”bulevardul” aflat în centrul apărării roș-albaștrilor.

Intrat în locul lui Coman, Miculescu a marcat golul de 2-1 pentru FCSB, în minutul 34.

La 2-1 cei de la FCSB au ratat prin Tavi Popescu desprinderea în repriza secundă, acesta alegând să tragă la poartă în locul unei pase pentru Olaru, jucător urcat în sprijin.

Sepsi a egalat a doua oară prin Ștefan, în minutul 70, după o ieșire greșită pe centrare a portarului Târnovanu.

”Amânăm titlul din cauza mea. Îmi cer scuze față de colegi. Ne-am bătut joc de două puncte, dar mai sunt câteva meciuri și avem un singur pas de făcut”, a declarat portarul celor de la FCSB.

FCSB are un avantaj de 11 puncte în clasament în fața celor de la Farul, echipă pe care o va întâlni pe teren propriu etapa viitoare.

Până atunci, joi, va avea loc meciul Universitatea CraiovaCFR Cluj. În eventualitatea unei victorii echipa din Bănie va urca pe locul doi, la nouă puncte de lider.

Caseta tehnică

Sepsi: Niczuly – Aganovic (A. Dumitrescu 73), D. Ciobotariu, Kecskes (Ninaj 46), Fl. Ştefan - R. Varga (Kallaku 60), Alimi, Renţa (Oroian 46), K. Varga (C. Matei 60) - Debeljuh, M. Ştefănescu. Antrenor: Bernd Storck.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru (B. Alhassan 80), Şut, Olaru - Oct. Popescu (Radaslavescu 67), Al. Băluţă, Fl. Coman (Miculescu 19). Antrenor: Elias Charalambous.

Cartonaşe galbene: Alimi 31, Aganovic 63 / Radunovic 86, V. Creţu 86.

Arbitri: Andrei Moroiţă – Mircea Grigoriu, Ovidiu Artene.



FCSB prelungește suspansul după 2-2 în deplasare cu Sepsi