Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi reactioneaza dupa grosolania lui Viera: ”Ianis a fost norocos. Intrare grosolana cu intentie sa-i rupa piciorul!”

Sursă foto: https://fcviitorul.ro

Dupa ce si-a vazut fiul atacat cu brutalitate de un jucator care n-a avut nicio treaba cu fotbalul, Gheorghe Hagi a reactionat dupa meciul incheiat la egalitate cu Sepsi Sf.Gheorghe in deplasare.

"A fost norocos Ianis. Din pacate putea sa-i rupa piciorul. O intrare grosolana, cu intentie sa-i faca rau. Culmea mai avea si un galben, dar nu s-a dat nici fault. El trebuie sa se caleasca, dar mi se pare exagerat sa ai intentie sa-i rupi piciorul unui jucator tanar. Viera are o varsta si trebuie sa joace fotbal. Din fericire pentru Ianis nu avea piciorul pe pamant sa stea sase luni sau un an. Viera sa se gandeasca bine ce face", a spus Gheorghe Hagi dupa meci.

"Pana la urma e un punct care ne tine in viata si vom vedea ce se va intampla in ultimul meci acasa. Jucam acasa, vedem ce se intampla, inca suntem in carti. E o perioada mai grea a noastra, incercam sa trecem cat mai bine. Jucatorii sa aiba convingere si curaj. A doua repriza temperatura a influentat jocul, total diferita fata de unde venim noi si Sepsi ne-a dominat. In Cupa vom merge sa jucam, sa scoatem cat putem mai bine. Important e meciul cu Botosaniul, campionatul e important", a mai spus Hagi despre sansele echipei sale de a prinde un loc in playoff

Dupa 0-0 la Sf.Gheorghe echipa Viitorul ramane in afara locurilor de playoff cu o etapa ramasa de disputat din sezonul regular.



Gheorghe Hagi reactioneaza dupa grosolania lui Viera: ”Ianis a fost norocos. Intrare grosolana cu intentie sa-i rupa piciorul!”