Gloria Bistrita

Sumudica: "Sansele noastre de mentinere in prima liga cresc considerabil"

Antrenorul Marius Sumudica a declarat ca prin victoria obtinuta de Gloria Bistrita, vineri, cu scorul de 1-0, cu Pandurii Târgu Jiu, echipa sa si-a marit "considerabil" sansele de a ramâne în prima liga la finalul acestui sezon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Joc dificil, care n-a excelat la capitolul spectaculozitate. Sunt si meciuri care se joaca la rezultat. Am spus tot timpul ca cea mai frumoasa victorie pentru mine e 1-0. Pandurii n-a avut nicio ocazie clara. Este un rezultat meritat. Cu aceste trei puncte, sansele noastre de mentinere în prima liga cresc considerabil, daca nu chiar suta la suta, în functie si de celelalte rezultate. Felicit echipa, sunt multumit de ce am realizat. Gloria joaca alt fotbal fata de anii trecuti", a precizat tehnicianul echipei din Bistrita.

Sumudica a mentionat ca nu stie daca va mai ramâne pe banca tehnica a echipei bistritene si dupa finalul acestui sezon: "Personal as vrea sa ramân la Bistrita în continuare, Gloria e prima mea optiune, însa în functie de anumite conditii. Nu e vorba de partea financiara. Sa mai luam jucatori, sa nu plece multi, sa facem o echipa competitiva, despre asta e vorba. Daca vor fi acceptate aceste conditii, voi lucra aici cu cea mai mare placere. Gloria ma lanseaza pe prima scena, ma simt extraordinar aici. Gloria Bistrita a facut un retur exceptional. La anul, lumea deja se asteapta la altceva, la mai mult. Lotul va trebui îmbunatatit.. Legat de Moraes, el e al Gloriei Bistrita pentru trei ani, e contract semnat, însa nu stiu daca va ramâne si de la vara, depinde si de ce oferte vor fi".

Antrenorul echipei bistritene a precizat ca îsi doreste sa-si îndeplineasca obiectivul fixat, acela de a obtine 40 de puncte, cu o victorie în etapa viitoare în jocul cu FC Brasov. "Am nevoie de rezultate, numai asa pot creste ca antrenor, echipa are nevoie de rezultate în continuare. Toata lumea vorbeste frumos de Bistrita si vreau s-o faca în continuare. La începutul returului am zis ca vreau sa facem 40 de puncte. De ce sa nu mergem la Brasov sa câstigam si sa trecem peste ei în clasament? Încercam sa fim cât mai sus, doar asa vom fi respectati. Cât voi fi antrenor, nu voi intra în jocuri murdare. Fotbalul mi-a dat tot, nu vreau sa trisez fotbalul sau sa îmi bat joc de el", a spus Sumudica.

Formatia Gloria Bistrita a câstigat, cu scorul de 1-0 (1-0), partida disputata, sâmbata, pe teren propriu, în fata echipei Pandurii Târgu Jiu, în prologul etapei a XXX-a a Ligii I.

Mediafax



Sumudica: "Sansele noastre de mentinere in prima liga cresc considerabil"