Gloria Bistrita

Nicolae Manea se bucura de cadoul primit de ziua sa la Vaslui

Antrenorul Gloriei BistriTa, Nicolae Manea, le mulTumeste elevilor sai pentru cadoul frumos pe care i l-au facut de ziua sa, punctul castigat in deplasare la Vaslui. Nae Manea a implinit chiar in ziua meciului 59 de ani.

Ca si moldovenii, si ardelenii au avut ceva de reprosat la adresa arbitrajului lui Marcel Barsan. Daca cei de la Vaslui reclama cel puTin doua penalty-uri neacordate, Nicolae Manea acuza ca penalty-ul acordat Vasluiului, din care Sanmartean a egalat in prelungiri, a fost unul gratuit.

"Baietii au facut un joc bun, au dat o replica pe masura unei echipe in care s-a investit. Un jucator de la ei face cat toati echipa mea. Eu zic ca este nemeritat acest rezultat, trebuia sa castigam. Eu spun ca nu a fost penalty la faza din care a egalat Vasluiul. In rest, nu am ce sa-i reprosez arbitrului Barsan. Cei de la Vaslui nu se gandeau niciodata ca o echipa de copii le poate pune atatea probleme", a declarat Nicolae Manea dupa meci la Digi Sport.

[[quote_full(Le multumesc baietilor ca mi-au facut un cadou frumos de ziua mea, dar imi pare rau pentru ei ca nu au castigat.)(Nicolae Manea)]]

Antrenorul Gloriei BistriTa este mandru de jocul elevilor sai, dar spune ca situaTia echipei este in continuare una critica si ca sunt mici sansele de a se salva de la retrogradare.

[[highlight(CitiTi si)(Marcel Birsan decide: 1-1 intre FC Vaslui si Gloria Bistrita)]]

"Daca mai dadeam un gol, sigur castigam, cu tot cu penalty-urile lor. Este dificil sa ne salvam de la retrogradare, chiar si daca am fi castigat astazi, tot greu era sa ne salvam. Am jucatori care nu sunt obisnuiti sa joace la acest nivel. Totusi, va spun ca multe echipe vor mai avea probleme impotriva noastra" a incheiat tehnicianul de la BistriTa.



Nicolae Manea se bucura de cadoul primit de ziua sa la Vaslui