Gloria Bistrita

Nae Manea ramane optimist desi BistriTa a pierdut la Medias

Gloria BistriTa a inceput cu stangul in primul meci oficial din 2013. Chiar daca a pierdut in deplasare la Medias, antrenorul bistriTenilor mai pastreaza speranTe ca echipa sa se va salva.

Lanterna rosie a clasamentului nu a facut faTa cu o echipa formata mai mult din juniori in deplasarea de la Gaz Metan. Gloria BistriTa a fost invinsa cu 3-1 si se afunda tot mai mult la coada clasamentului.

"Am jucat cu mulTi juniori, dar nu am ce sa le reprosez jucatorilor. Nu sunt asa de nemulTumit. In prima repriza nu a fost diferenTa mare intre noi si Gaz Metan. ExperienTa si valoarea lor de lot au facut diferenTa. Jucatorii nu au respectat intru totul tot ce le-am spus, dar au facut un efort generos. Va fi greu, dar pot sa spun ca jucatorii mei au jucat cat de cat si avem sperante. Antonache este un copil de perspectiva, sper ca acesti jucatori vor face saltul mai repede. Aceasta insolventa ne face sa ne pregatim pentru o perioada de mai lunga durata", a declarat Nicolae Manea la Digi Sport.

[[quote_full(Asta e situaTia, asta e lotul pe care il avem actualmente. Sunt foarte mulTi juniori. Azi am avut trei pe teren si patru pe banca, plus alTi jucatori care nu s-au mai intalnit cu primul esalon.)(Nicolae Manea)]]

"Nu e usor sa faci echipa intr-o luna si jumatate. Noua ne-au plecat 14 jucatori in iarna. Ne gandim la viitor, la o strategie sa facem o echipa in cazul in care vom retrograda, chiar daca nu vom abandona niciodata lupta. Daca ai legat doua victorii imediat ai intrat in plutonul acela care vrea sa scape de retrogradare", a incheiat cu speranTa in glas antrenorul Gloriei.

[[highlight_full(Citeste si)(Gigi Multescu, la prima victorie in Liga 1 cu Gaz Metan Medias )]]

Gloria BistriTa se confrunta cu serioase probleme financiare, este in insolvenTa si are sanse foarte mici de a se salva de la retrogradare. Cu doar 12 puncte in 20 de etape, Gloria BistriTa este la sapte puncte distanTa de locul care ar salva-o de la retrogradare, loc ocupat de Ceahlaul Piatra NeamT, chiar adversara din urmatoarea etapa a bistriTenilor.



Nae Manea ramane optimist desi BistriTa a pierdut la Medias