Gloria Bistrita

"Lordul" Jean Padureanu s-a retras din activitate

Jean Padureanu, unul dintre cei mai longevivi presedinti de club din fotbalul romanesc s-a retras, vineri seara, din activitate cu ocazia meciului pe care Gloria Bistrita l-a sustinut pe teren propriu contra echipei Dinamo.

Vicepresedintele LPF si observatorul partidei, Alexandru Boc, presedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, primarul Bistritei, Ovidiu Cretu, presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, prefectul judetului Ioan A¢intean, precum si noul sef al clubului, administratorul special Alexandru Hatfaludi au participat la ceremonia care a avut loc chiar pe teren cu 40 de minute inaintea startului partidei.

Primarul Ovidiu Cretu i-a oferit lui Padureanu o diploma de mari dimensiuni, presedintele CJ i-a dat o placheta, prefectul o diploma de excelenta, iar Constantin Anghelache un premiu de excelenta si un buchet de trandafiri albi si rosii, informeaza Mediafax.

De asemenea, Alexandru Boc i-a inmanat lui Jean Padureanu un trofeu din partea LPF. Fiecare a tinut un scurt discurs, multumindu-i lui Padureanu pentru realizarile inregistrate de-a lungul anilor si urandu-i sanatate si viata lunga.



"Lordul" Jean Padureanu s-a retras din activitate