Gloria Bistrita

Nicolae Manea este fericit dupa ce Gloria a invins OTelul

Gloria BistriTa s-a impus cu 2-1 pe teren propriu in faTa OTelului GalaTi, reusind sa revina dupa ce a fost condusa. Nicolae Manea isi felicita elevii pentru revenire si mai pastreaza speranTe ca Gloria scapa de retrogradare.

"A fost un joc nu asa de reusit cum a fost cel de la Vaslui. Sunt mulTumit de travaliul elevilor mei, sunt mulTumit ca nu au cedat dupa ce au fost condusi cu 1-0, au revenit, au luptat si am castigat", a declarat Nicolae Manea dupa meci la Digi Sport.

"Ma bucur ca au inTeles ca Divizia A este altceva. Reusim prin organizare de joc sa Tinem piept unor echipe ca OTelul GalaTi, care a fost campioana Romaniei in urma cu doi ani", a mai spus tehnicianul bistriTenilor.

Nicolae Manea a explicat si cum reuseste sa-si Tina in priza jucatorii: "Sunt un tip corect si spun lucrurilor pe nume. Ei au inTeles lucrul acesta. Avem probleme financiare, suntem in insolvenTa si chiar daca ar fi sa nu ne salvam de la retrogradare trebuie sa lucram mult pentru a reveni imediat in Liga 1. Ma bucur ca reusesc sa inTeleaga ce le spun, ca pregatim meciurile cum trebuie si ca fac tot posibilul pentru a rezista in acest esalon."

[[highlight_full(CitiTi si)(Etapa outsiderilor in Liga 1: Gloria castiga cu 2-1 in fata Otelului)]]

Despre lupta pentru evitarea retrogradarii, Manea a spus: "Mi-as dori foarte mult sa ne salvam de la retrogradare. Dar este foarte greu. Eu cred ca aceste jocuri pe care le mai avem de disputat le vor prinde foarte bine jucatorilor pentru experienTa lor.



Nicolae Manea este fericit dupa ce Gloria a invins OTelul