Gloria Bistrita

Reghecampf: "Ma bucur ca baietii au lasat in urma infrangerea cu Rapid"

Managerul ACF Gloria Bistrita, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca meciul cu FCM Tg. Mureș, scor 3-1 in etapa a VI-a a Ligii I, a avut o incarcatura psihica enorma, iar jucatorii sai au muncit si au alergat foarte mult pentru o victorie meritata, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am trecut cu bine peste un meci foarte greu, cu o incarcatura psihica enorma. Ma bucur ca baietii au lasat in urma infrangerea cu Rapid din Giulesti, unde nu trebuia sa pierdem. Am facut un joc foarte bun, baieții au muncit, s-au luptat, le-am și spus inainte de meci ca vor avea de muncit si de alergat. Am avut rabdare, am dat trei goluri frumoase si puteam sa mai inscriem. Ii felicit pe toți. Incercam sa muncim și mai bine si sa castigam meciul de la Alba Iulia cu Universitatea Cluj", a spus Reghecampf, citat de site-ul oficial al clubului Gloria.

Președintele gruparii bistrițene, Jean Padureanu, a afirmat ca echipa sa a obținut un succes meritat. "A fost o victorie muncita, dupa un meci greu si disputat, dar pe deplin meritata. Mi-a placut cum s-a miscat echipa, a jucat destul de bine. Suntem in grafic dupa acest inceput de campionat, am acumulat opt puncte dupa primele sase etape, pot spune ca e bine", a comentat Padureanu.

Fundasul german Lukasz Szukala, care a inscris primul sau gol in Liga I, a precizat ca se simte foarte bine la Bistrita. "A fost un meci dificil, dar am facut totul pentru a castiga, era foarte important pentru noi. Nu a iesit un meci foarte spectaculos, a trebuit sa luptam din greu, in conditii de ploaie si pe un teren umed, dar conteaza ca am luat toate punctele puse in joc. Am controlat partida, am marcat cand trebuia, am pus presiune, iar in final am fost rasplatiti cu cele trei puncte. Sunt foarte fericit ca am reusit sa marchez primul meu gol la Gloria. Ma simt foarte bine aici, am
niste colegi extraordinari si voi face totul in continuare sa ajut cat mai mult echipa. Voi da totul la antrenamente, voi lupta la meciuri pentru a obține rezultate bune. Important e sa caștigam, daca mai marchez și eu, e foarte frumos", a spus Szukala.

Fundasul Alexandru Tudose a subliniat ca Gloria se va bate pentru puncte meci de meci. "Am castigat un joc important, sunt foarte bucuros ca am obtinut victoria. Ne-am facut jocul, ne-am impus inca de la inceput, iar victoria noastra nu poate fi pusa la indoiala. E bine ca avem opt puncte dupa sase etape. Sigur, se putea si mai bine, urmeaza alte jocuri grele, printre care și cele cu echipele din prima parte a clasamentului, dar meci de meci ne vom bate pentru puncte", a spus Tudose.

Fundașul Gabriel Velcovici a declarat ca victoria cu FCM Tg. Mures era importanta si necesara, pentru a aseza echipa in zona linistita a clasamentului: "A fost un meci pe care ne-am dorit cu ardoare sa-l castigam, e bine ca jucand asa cum ati vazut ne-am facut noi meciul mai usor. Conditiile atmosferice pot spune ca ne-au ajutat, am avut o posesie foarte buna, am putut juca mai rapid".

Mediafax


Reghecampf: "Ma bucur ca baietii au lasat in urma infrangerea cu Rapid"