Gloria Bistrita

Reghecampf: "Gloria Bistrita este pe drumul cel bun"

Managerul Gloriei Bistrita, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca formația sa, una schimbata dupa plecarea multor titulari in aceasta vara, este pe drumul cel bun, iar un nou pas ar fi victoria in meciul cu FCM Tg.Mures, din etapa a VI-a a Ligii I.

"In Giulesti nu jucam cu niște extraterestri, trebuia sa facem mai mult. In aceasta vara au plecat sase-sapte titulari, a trebuit sa facem o echipa noua, dar sunt bucuros ca suntem pe drumul cel bun și o sa vedeți reacția jucatorilor la meciul cu FCM Targu Mures. Sper sa facem un joc bun, vom face totul sa castigam. Asteptam publicul la stadion, sper sa avem cateva mii de spectatori in tribune", a spus Reghecampf.

Portarul Calin Albut a afirmat ca nu se teme de meciul cu FCM Tg. Mures. "Cu Rapid, daca aveam si putina sansa, puteam obtine un egal. In repriza a doua nu mai aveam nimic de pierdut, am riscat mai mult, dar n-am dat gol, au dat tot ei. Am luptat, am facut tot ce am putut, dar n-a fost de ajuns. Targu Mures e o echipa bine pusa la punct in faza defensiva, este bine organizata. Suntem conștienti ca vom avea un meci dificil, dar sper sa castigam. Nu ne temem, ii respectam, si sper sa nu ajunga prea des in careul nostru", a spus Albut.

Partida Gloria Bistrița - FCM Tg. Mureș, din etapa a VI-a a Ligii I, va avea loc luni, 30 august,de la ora 20.00.

Mediafax



Reghecampf: "Gloria Bistrita este pe drumul cel bun"