Gloria Bistrita

Manea: "Am reusit o victorie mare"

Antrenorul Gloriei Bistrita, Nicolae Manea, a declarat, sâmbata, ca nu se astepta la victoria din meciul cu Universitatea Craiova, câstigat cu scorul de 2-1, în etapa a XVI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu ma asteptam sa câstigam cele trei puncte, speram la o remiza. Am întâlnit o echipa foarte buna, care venea dupa doua rezultate de egalitate la Dinamo. Ne-am dorit foarte mult sa nu pierdem aici, am reusit o victorie mare, dupa un joc pierdut acasa cu CFR. În toata aceasta saptamâna nu am iesit cu nicio delcratie. Azi vin si va spun ca imediat dupa meciul cu CFR am discutat cu ei si eu personal nu am acuzat niciun juctor. Szukala este un jucator de baza la echipa", a afirmat Manea.

Padureanu s-ar fi multumit si cu o remiza

"Craiova nu merita sa piarda în aceasta seara. Nu am crezut în victorie, ma multumeam si cu un rezultat de egalitate. A contat starea de spirit creata de Nae Manea de când a venit la echipa. Ma felicit ca nu l-am vândut pe Moares, este cel mai bun atacant central din România. Valoreaza mai mult de un milioan de euro. Comentariile de la meciul cu CFR le-a alimentat presa prea mult în aceasta saptamâna", a afirmat Padureanu dupa meciul câstigat de Gloria, scor 2-1, în deplasare cu Universitatea Craiova.

Junior Moraes, autorul golurilor bistritene, a declarat ca este fericit ca a reusit sa înscrie: "Sunt fericit ca am înscris, este o victorie importanta pentru noi, ne urca putin în clasament. Va fi greu în continuare, avem meciuri dificile, dar speram sa nu mai pierdem. Nu stiu cât valorez, întrebati-l pe presedinte. Nu ptiu unde voi juca de la iarna, tot el poate raspunde. Sunt la Bistrita si vreau sa-mi fac treaba".

Gloria Bistrita a învins, sambata, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Craiova, în etapa a XVI-a a Ligii I.

Mediafax



Manea: "Am reusit o victorie mare"