Gloria Bistrita

Jean Padureanu, snopit in bataie

Jean Padureanu a fost jefuit într-un bloc din Bucuresti. Presedintele Gloriei Bistrita purta un diplomat în care hotul a crezut ca se afla o suma uriasa, dar a luat plasa.

Incidentul în care Padureanu a ost implicat a avut loc în zona Panduri. Padureanu a intrat într-un bloc, dupa care a fost atacat pe la spate.
 
Padureanu a încasat mai multe lovituri si a ajuns la spital.
 
Hotul, aflat înca în libertate, a plecat doar cu actele lui Padureanu.
 
Chiar si asa, Padureanu spune ca e dispus sa-l ierte pe hot daca-i va returna actele.

"Când sa urc scarile în bloc m-am dezechilibrat si m-am trezit ca cineva îmi da un brânci. Am cazut si m-am lovit la mâini si la cap. Un individ tragea sa îmi ia geanta. Vazând ca nu poate, mi-a smuls borseta, care îmi alunecase. Nu aveam bani în ea. Doar pasaportul, niste acte ale clubului si stampila clubului. L-a ruga sa mi le dea înapoi, sa le arunce în fata casei. L-as si cinsti daca ar face acest lucru. Bani n-aveam, aveam doar acte. Eu în toate ocaziile am spus ca n-am bani sa platesc jucatorii, iar ei au crezut ca am luat bani. Eu n-am atâtia bani câti cred ei ca am. Eu cunosc în zona aceea câtiva indivizii de genul asta si îmi cereau de o bere. Le dadeam, ce sa le fac?", a spus Jean Padureanu la RTV.



Jean Padureanu, snopit in bataie