Gloria Bistrita

Gloria BistriTa a intrat oficial in insolvenTa

Echipa ardeleana a intrat de miercuri seara cu acte in regula in procedura de insolvenTa, iar Tribunalul BistriTa-Nasaud a numit un administrator judiciar.

''In baza art. 32 din Legea 85/2006, admite cererea formulata de debitoarea Asociatia Club Fotbal Gloria 1922 Bistrita ("¦) privind procedura insolventei. Dispune deschiderea procedurii generale a insolventei impotriva debitoarei Asociatia Club Fotbal Gloria 1922 Bistrita. Numeste administrator judiciar pe Consult Management UV IPURL, cu sediul in Bistrita ("¦), care va indeplini atributiile prevazute de art. 20 din lege, remuneratia urmand a fi stabilita ulterior pe baza de decont, in functie de volumul si complexitatea activitatii prestate'', se mentioneaza in solutia Tribunalului Bistrita-Nasaud.

Instanta a fixat termenul limita pentru verificarea creantelor, intocmirea, afisarea si comunicarea tabelului preliminar al creantelor la data de 22 februarie 2013, iar termenul pentru afisarea tabelului definitiv al creantelor - la 2 martie 2013.

Urmatorul termen pentru continuarea procedurii de insolventa este 27 februarie 2013.

Potrivit mai multor surse din cadrul clubului datoriile Gloriei BistriTa se ridica la 3 milioane de euro.

Gloria BistriTa este al doilea club din Liga 1 intrat in insolvenTa dupa Rapid Bucuresti. Alte cluburi ameninTate cu insolvenTa sunt Dinamo si Universitatea Cluj.



Gloria BistriTa a intrat oficial in insolvenTa