Cupa Mondiala 2014

VIDEO Scandal la Ecuador-Argentina. Mascherano loveste cu piciorul un medic

Incidente nedorite in finalul meciului Ecuador-Argentina din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondiala 2014. Javier Mascherano de la Argentina a fost dat afara de pe teren dupa ce l-a lovit cu piciorul in spate pe medicul ecuadorian care il transporta in afara terenului pe masinuta medicala. Gestul fundasului argentinian a provocat o reactie vehementa din partea ecuadorienilor si a fost nevoie de interventia fortelor de ordine pe teren pentru a calma spiritele. Vedeti mai jos imagini video.

Mascherano a reactionat dupa incheierea meciului pe Twitter si a prezentat scuze pentru gestul sau urat: "Imi prezint scuze pentru reactia nejustificata pe care am avut-o".

Ecuador - Argentina s-a incheiat 1-1 dupa ce Kun Aguero deschisese scorul pentru oaspeti din penalty in primele 5 minute, iar Segundo Castilo a egalat in minutul 17.

Argentina ramane lidera in America de Sud dupa acest egal, cu 27 de puncte, urmata de Columbia, cu 26 de puncte, si Ecuador (22).VIDEO Scandal la Ecuador-Argentina. Mascherano loveste cu piciorul un medic