Cupa Mondiala 2014

Un jucator german catre arbitrul finalei CM 2014: "Asta e finala?"

Christoph Kramer a jucat in finala Germaniei cu Argentina de la Cupa Mondiala fara sa stie unde se afla, dupa ce a fost lovit la cap. El l-a intrebat pe arbitru daca meciul in care evolua este finala Cupei Mondiale. Dupa partida nu isi mai aminteste nimic despre minutele in care a jucat K.O. in intalnirea dintre Germania si Argentina.

Kramer s-a lovit la cap intr-un duel cu Ezequiel Garay (Argentina), dupa care a pierdut controlul, anunta vineri ziarul german Bild.

Arbitrul italian Nicola Rizzoli a declarat pentru Gazzetta dello Sport: "Dupa impact, Kramer a venit la mine si m-a intrebat: "Domnule arbitru, aceasta este finala?". Am crezut ca face o gluma si l-am rugat sa repete. Apoi el a spus din nou: "Vreau sa stiu daca acest meci este cu adevarat finala". I-am spus uimit ca da, apoi el a spus: "Multumesc, e important pentru mine sa stiu".

Dupa acest dialog, arbitrul i-a spus lui Bastian Schweinsteiger, capitanul Germaniei, despre incident, iar Kramer a fost schimbat.

La cateva zile dupa meci, Kramer a declarat in presa germana ca "din pacate nu imi mai amintesc nimic din ceea ce s-a mai intamplat dupa lovitura. Nu mai am nici o amintire in afara jumatatii de ora pe care am jucat-o inainte sa ma lovesc. Dupa aceea nu stiu daca am mai fost pe teren sau nu".

[news-108194]



Un jucator german catre arbitrul finalei CM 2014: "Asta e finala?"