Cupa Mondiala 2014

VIDEO Olanda calca in picioare Ungaria si spulbera visul de baraj al maghiarilor

Echipa Ungariei a mers la Amsterdam convinsa de slabiciunile defensivei olandeze, dar nu numai ca au marcat o singura data, si atunci din penalty, dar maghiarii au plecat din tara lalelelor cu o caruta de goluri.

 

Olanda a fost nemiloasa si pana la urma si-a respectat blazonul. Louis van Gaal a asigurat inainte de meci ca elevii sai vor da totul pentru suporterii care au inchis Amsterdam ArenA din punctul de vede al vanzarii de bilete si batavii au facut spectacol.

Accidentat la unul dintre antrenamentele din aceasta saptamana si incert pana inaintea primului fluier, Robin van Persie a intrat din primul minut si a reusit un hattrick prin care l-a depasit pe Patrick Kluivert cu doua reusite in clasamentul golgeterilor din toate timpurile in nationala Olandei.

Kevin Strootman, Jeramain Lens, Rafael van der Vaart, Arjen Robben si Krisztian Vermes (autogol) au fost marcatorii celorlalte goluri. Pentru Ungaria a redus din diferenta Dszuszak din penalty in debutul reprizei secunde dupa un hent comis de Bruma in propriul careu.

Vedeti mai jos rezumatul meciului de la Amsterdam:



VIDEO Olanda calca in picioare Ungaria si spulbera visul de baraj al maghiarilor