Cupa Mondiala 2014

Promotia de astazi este pe Germania - Portugalia, cu Sportingbet. Pariurile necastigatoare se ramburseaza pentru ca s-a aratat cartonasul rosu!

Sportingbet ofera zilnic cate o promote diferita pentru Cupa Mondiala 2014. Astazi este pentru  meciul vedeta, Germania - Portugalia.

Daca este aratat cartonasul rosu oricand in timpul meciului Germania v Portugalia, Sportingbet inapoiaza TOATE pariurile pierdute pe Scor Corect, Marcator Oricand si Rezultat Dublu (pauza/final), pariuri pana la 90 lei. Intra pe pagina principala a Sportingbet pentru detalii.

Cum s-a aratat cartonasul rosu, luni seara, in acest meci, cei care au pariat pe optiunile de mai sus si nu vor castiga, isi vor primi banii mizati inapoi de la Sportingbet. Ramaneti pe site pentru la a afpromotia de marti de la CM 2014, pe care o va anunta la noapte Sportingbet.

Sportingbet a oferit o promite similara (banii dati inapoi) la meciul Spania - Olanda, in cazul in care se acorda in meci un penalty, ceea ce s-a si intamplat. Olanda a beneficiat de o lovitura de la 11 metri, iar clientii necastigatori ai Sportingbet care au pariat in ziua meciului pe acea partida de asemenea au primit banii inapoi.

Pentru Germania - Portugalia, daca plasezi cel putin un pariu primesti si 7 rotiri gratuite la jocul Starburst.

Nu uitati, pentru conturile noi, Sportingbet ofera un bonus de pana la 400 de lei.



Promotia de astazi este pe Germania - Portugalia, cu Sportingbet. Pariurile necastigatoare se ramburseaza pentru ca s-a aratat cartonasul rosu!