Cupa Mondiala 2014

Mexic-Camerun deschide ziua secunda la 19:00. Egalul nu avantajeaza pe nimeni

Mexic si Camerun se infrunta, vineri seara la Naval, live pe Onlinesport de la ora 19:00, in al doilea meci din Grupa A.

Dupa ultimele informatii Mexic va incepe meciul de pe Estadio das Dunas fara atacantul Javier “Chicharito” Hernandez, acesta urmand a fi lasat pe banca.

Al treilea marcator din istoria nationalei mexicane cu 35 goluri, Chicharito nu traverseaza cea mai buna forma a carierei, iar selectionerul nord-americanilor ii prefera in avanposturi pe Pulido si Jimenez.

De cealalta parte Camerun va fi fara Mohamadou Idrissou, jucatorul de 34 de ani de la Kaiserslautern fiind lasat in afara lotului dupa ce a ratat un penalty in amicalul disputat recent si pierdut cu Paraguay, scor 1-2.

UTILE CM 2014: Stiri Cupa Mondiala |  Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program | Golgheteri |  Taboul faza finala |  Program CM 2014 | Prezentare: Toate echipele | Loturi finale | Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial

Mexic si Camerun au ajuns in extremis la Cupa Mondiala din Brazilia. Mexicanii au obtinut biletele dupa ce SUA a invins Panama si au pastrat astfel recordul de prezente consecutive inceput in 1990.

Camerunezii au refuzat sa se urce in avionul de Brazilia inainte de a ajunge la un acord cu federatia nationala pentru acordarea unor bonusuri importante pentru participarea la turneul final.

Ambele echipe stiu ca este greu de iesit din Grupa A si tocmai de aceea meciul direct este unul de totul sau nimic pentru obtinerea celor trei puncte. Un egal nu avantajeaza pe nimeni.

De urmarit

In varsta de doar 18 ani, camerunezul Fabrice Olinga este cel mai tanar jucator prezent la Cupa Mondiala si daca intra pe teren ar putea deveni al noulea cel mai tanar fotbalist care a jucat vreodata la un turneu final.

Echipe probabile

Mexic (4-4-2): Talavera; Moreno, Layun, Reyes, Salcido; Vazquez, Herrera, Giovani dos Santos, Guardado; Pulido, Jimenez.

Camerun ( 4-4-2): Itandje; Assou-Ekotto, Djeugoue, Nkoulou, Enoh; Mbia, Song, Moukandjo, Matip; Eto'o, Webo.

Arbitru: Wilmar Roldan (Columbia).



Mexic-Camerun deschide ziua secunda la 19:00. Egalul nu avantajeaza pe nimeni