Cupa Mondiala 2014

Del Bosque accepta imperturbabil infrangerea cu Olanda

Vicente Del Bosque, selectioneul Spaniei, a primit cu resemnare umilitoarea infrangere din “finala” Grupei B cu Olanda (1-5), dar in continuare crede in sansele echipei sale la aceasta Cupa Mondiala. Antrenorul spaniol a fost surprins inainte si dupa meci afisand aceeasi privire rece, lipsita de expresie.

“Acesta este sportul si trebuie sa acceptam infrangerea. Ei au jucat mai bine in repriza a doua, dar daca David Silva marca am fi avut 2-0...Este un moment foarte dificil pentru noi, dar trebuie sa gasim solutii pentru a invinge Chile in meciul de miercuri”, a spus Del Bosque.

Revenind la meciul pierdut cu Olanda, antrenorul spaniol a adaugat: “Olandezii au avut multe ocazii si au gasit numeroase spatii libere in apararea noastra. Am fost foarte slabi in aparare. Trebuie sa jucam altceva in meciul urmator si sa castigam”.

Del Bosque nu a dorit sa gaseasca un singur vinovat pentru infrangerea cu Olanda si spune ca intreaga sa echipa poarta responsabilitatea umilintei de vineri seara.

Spania joaca miecuri cu Chile o noua finala, daca nu chiar adevarata finala a Grupei B, un meci de totul sau nimic la finalul caruia campioana mondiala isi va cunoaste viitorul la acest turneu final.

Chile are deja trei puncte dupa 3-1 cu Australia.

[news-107577]



Del Bosque accepta imperturbabil infrangerea cu Olanda