Cupa Mondiala 2014

Cine va castiga Cupa Mondiala 2014?

Cupa Mondiala 2014 incepe joi in Brazilia si tine pana pe 13 iulie. Cine este favorita? Cine va castiga Cupa Mondiala?

Este momentul Argentinei si al lui Messi? Antrenorul Alejandro Sabella nu are cea mai puternica aparare, insa in atac se afle nume stralucite. Messi nu s-a impus nicodata la un turneu final, insa acum ar putea fi momentul sau.

Argentina are o grupa usoara si va ajunge in fazele eliminatorii fara sa consume multa energie.

Messi s-a menajat in ultimele luni si ar putea avea un apetit mare pentru fotbal.

O mare favorita este si Brazilia, care joaca acasa si a avut o Cupa a Confederatiilor excelenta. Antrenorul Luiz Felipe Scolari este foarte experimentat si are o echipa foarte puternica.

Daca Neymer joaca bine asa cum a facut-o in acest an, atunci gazdele au o mare sansa. Si sa nu uitam ca mai mereu gazdele la Cupa Mondiala au ajuns departe. In mod normal Brazilia nu poate rata semifinala. Pele este si el acolo si lucreaza.

Va fi o Cupa Mondiala in care favoritele vor fi din America de Sud mai degraba decat Europa. Brazilia sta pe un butoi de pulbele iar gazdele nu au cum sa rateze finala daca vor sa nu se reverse favelele in strada si totul sa se transforme in haos.

Nu in ultimul rand, Spania are o sansa buna, dar a treia. Spania a jucat in stilul propriu in Cupa Confederatiilor si nu a mers mai nimic. Va trebui sa se adapteze.



Cine va castiga Cupa Mondiala 2014?