Cupa Mondiala 2014

Ce se intampla la acest Campionat Mondial? Mexicul este in stare de soc

Doua goluri a anulat Mexicului acelasi arbitru asistent in prima repriza a celei de-a doua partide a Cupei Mondiale 2014, vineri, in Mexic - Camerun. Ambele goluri au fost anulate incorect. Apoi, in repriza a doua acelasi Marquez a comis hent in propriul careu, dar nu s-a acordat nimic pentru Camerun!

Primul gol anulat eronat a venit in minutul 12. Dos Santos (Mexic) a inscris, dar golul nu a fost validat din cauza unei pozitii de ofsaid. Reluarile nu i-au dat dreptate asistentului de pe partea de atac a Mexicului. Dos Santos se afla pe linie, golul trebuia validat.

Acelasi asistent se pare ca a decis sa inchida poarta Camerunului cu orice pret. Dupa faza de mai sus, in minutul 30, acelasi Dos Santos a mai bagat o fisa. El a inscris din nou, dar golul a fost din nou anulat pentru ofsaid. Brigada de arbitri din Columbia, cea ma buna din America de Sud in anul 2013, a anulat golul pentru o presupusa deviere a mexicanului Moreno. Insa, pe reluari s-a observat ca mingea a venit de la un camerunez, asadar nu a fost vorba de pozitie de afara din joc. Chiar si daca ar fi fost deviata de un coleg, mingea l-ar fi gasit pe Dos Santos in pozitie regulamentara! Reluarile tv sunt indubitabile pe ambele faze.

Reactia lui Dos Santos, mai jos. Maxima frustrare.

A treia faza incredibila s-a petrecut pe final de meci. Marquez a comis hent in propriul careu, dar nu s-a acordat un penalty pentru Camerun, la scorul de 1-0 pentru Mexic. Africanii ar fi putut egala.

Joi, in prima zi a Mondialului, Brazilia a fost ajutata de arbitri sa se desprinda la 2-1 cu Croatia.

[news-107548]



Ce se intampla la acest Campionat Mondial? Mexicul este in stare de soc