Cupa Mondiala 2014

Brooks, eroul zombi al SUA. "Am visat golul"

Pe langa ca au dat cel mai rapid gol din Brazilia si unul dintre cele mai rapide din istoria Cupei Mondiale de fotbal, americanii au si puteri paranormale. Cel putin asa sustine chiar marcatorul golului victoriei SUA in fata celor din Ghana. Acesta a visat ca va da un gol castigator, stia si minutul, totul fiind povestit inainte colegilor de echipa. A intrat pe teren intamplator, iar apoi totul s-a petrecut ca in vis, el mergand parca "teleghidat" ca sa dea cu capul, la un corner. El avea aun vis si l-a indeplinit.

John Brooks a marcat pentru 2-1 iar SUA a invins Ghana, intr-una dintre surprizele Cupei Mondiale. Americanii se aflau in corzi, iar golul a venit ca o izbavire.

Dupa meci, Brooks a povestit ca visase golul cu doua zile inainte.

"Este incredibil, pentru ca am visat acest gol. Le-am spus coechipierilor ca voi da gol in minutul 80 si vom castiga. Si am dat in minutul 86. Am avut visul in urma cu doua zile si a fost un cap dupa un corner, exact cum s-a intamplat", a declarat Brooks, care tine paginile de sport din SUA, marti, cu aceasta stire.

[news-107658]

Brooks a intrat dupa pauza, inlocuindu-l pe Matt Besler. Totul mergea spre a-si implini visul, pentru ca daca aceasta accidentare nu avea loc el nu mai intra probabil deloc in joc. Insa, Brooks avea un vis.

"La corner am fugit in careu in speranta ca voi da cu capul. Mi-am adus aminte de vis abia dupa ce am dat gol", a mai spus eroul american.

"A fost primul vis de acest gen pe care l-am avut. Sper ca nu a fost si ultimul", a mai spus acesta.



Brooks, eroul zombi al SUA. "Am visat golul"