Cupa Mondiala 2014

Avancronica Honduras-Ecuador (LIVE, 1:00)

Cine pierde disputa programata pe Estadio Joaquim Americo Guimares din Curitiba paraseste competitia, iar din acest punct de vedere meciul dintre Honduras si Ecuador se anunta unul extrem de atractiv.

Ambele echipe au pierdut primele meciuri din Grupa E, insa pentru ecuadorieni infrangerea cu Franta a fost o adevarata lovitura.

Ecuador porneste cu prima sansa dupa cele aratate contra Frantei si o victorie in fata Hondurasului nu ar mira pe nimeni.

Honduras se afla in continuare in cautarea primei victorii la Cupa Mondiala.

Intalniri directe

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum la Cupa Mondiala, iar Ecuador nu a pierdut niciunul din ultimele trei meciuri cu Honduras (o victorie si doua remize). 

Statistica

Ultima victorie obtinuta de Honduras contra Ecuadorului dateaza din 12 septembrie 2007 cand s-a inregistrat un 2-1.

Stiati ca...

Reinaldo Rueda, actualul selectioner al Ecuadorului, a condus nationala Hondurasului la Cupa Mondiala din 2010, turneu unde echipa din America Centrala nu a reusit sa marcheze nici macar un gol.

Situatie in oglinda in ceea ce-l priveste pe Luis Fernando Suarez, selectionerului Hondurasului, care a pregatit Ecuadorul la Cupa Mondiala din 2006 si a ajuns cu selectionata La Tri pana in optimile de finala.

Echipe probabile

HONDURAS: Valladres; Beckels, O Chavez, Figueroa, Izaguirre; M Chavez, Garcia, Garrido, Espinoza; Bengtson, Costly. 

ECUADOR: Dominguez; Paredes, Erazo, Guagua, W Ayovi; A Valencia, Gruezo, Noboa, Montero; E Valencia, Caicedo.



Avancronica Honduras-Ecuador (LIVE, 1:00)