Cupa Mondiala 2014

Avancronica Germania-Algeria (LIVE, 23:00). Africanii cauta revansa dupa momentul 1982

Germania este mare favorita la calificarea in sferturile de finala prin prisma valorii lotului de jucatori si a fortei colective a primului 11, insa Algeria ramane o echipa imprevizibila, capabila de lovituri fulgeratoare indiferent de numele adversarului. Apasati aici pentru live.

Joachim Low are intreg lotul la dispozitie pentru meciul de la Porto Alegre, iar Bastian Schweinsteiger este asteptat sa ramana titular in dauna lui Sami Khedira.

Mario Goetze ar putea reintra si el in primul 11 pentru sustinerea golgeterului Thomas Muller in atacul Germaniei. Acesta are o medie de un gol pe meci in ultimele noua partide la Cupa Mondiala.

Algeria a inceput turneul final aparandu-se in fata Belgiei si au pierdut la limita, dupa care au iesit la joc si au invins Coreea de Sud (4-2), reusind apoi sa tina in sah Rusia pentru locul doi in Grupa H.

Este de asteptat ca si contra nemtilor tactica “Vulpilor Desertului” sa fie una defensiva, de asteptare si de incercare a sanselor pe contraatac.

In primul 11 al africanilor nu sunt asteptate schimbari majore. Madjid Bougherra va reveni in prima echipa dupa ce a fost lasat pe banca impotriva Rusiei, in timp ce Sofiane Feghouli, Islam Slimani, Yacine Brahimi si Abdelmoumene Djabou au misiunea de a crea pericol la poarta lui Neuer.

Surprinzator, Germania a pierdut ambele intalniri precedente cu Algeria, marcand un singur gol si primind patru. Cea mai cunoscuta partida intre cele doua echipe dateaza de la Cupa Mondiala 1982, cand Algeria a invins Republica Federala Germania, cu 2-1. Desi a avut doua victorii in acea grupa, Algeria a parasit competitia dupa ce in ultima etapa Germania a invins Austria (1-0), rezultat care a calificat ambele echipe in faza urmatoare. De atunci FIFA a decis ca meciurile din ultima faza a grupelor sa se dispute la aceeasi ora.

Echipe probabile

Germania: Neuer - Boateng, Hummels, Mertesacker, Howedes - Kroos, Lahm, Schweinsteiger - Ozil, Muller, Gotze

Algeria: M'Bohli - Mesbah, Halliche, Belkalem, Mandl - Bentaleb, Medjani - Djabou, Brahimi, Feghouli - Slimani



Avancronica Germania-Algeria (LIVE, 23:00). Africanii cauta revansa dupa momentul 1982