Cupa Mondiala 2014

Avancronica Elvetia-Ecuador. Prima intalnire directa intre cele doua (LIVE, 19:00)

Ziua a patra de competitie la Cupa Mondiala din Brazilia va fi deschisa, duminica seara, de partida Elvetia-Ecuador care conteaza pentru Grupa E. Meciul va fi live pe onlinesport.ro de la ora 19:00

Ottmar Hitzfeld, selectionerul care a dus echipa Elvetiei intre primele zece din lume, are la dispozitie intreg lotul de jucatori, iar singurele semne de intrebare tin de alegerea cuplului de fundasi centrali.

Hitzfeld l-ar putea titulariza pe Steve von Bergen alaturi de Philippe Senderos, noul jucator al celor de la Aston Villa. O alta alegere trebuie facuta intre Fabian Schar si Johan Djourou.

Ecuador va fi lipsita de aportul experimentatului mijlocas Segundo Castillo, jucator care va rata intreg turneul final dupa ce s-a accidentat la genunchi in timpul antrenamentului de luni. Locul sau in echipa a fost luat de Osvaldo Minda, insa este putin probabil sa-l vedem pe acesta in primul 11.

De asemenea incert este Christian Noboa dupa ce a primit o lovitura in amicalul cu Anglia. Vestea buna pentru ecuadorieni este ca Antonio Valencia va fi pe teren in pofida eliminarii din amicalul mai sus amintit.

Statistica

Elvetia este o echipa foarte solida in aparare si s-a calificat la turneul final fara infrangere, cu sapte victorii si trei remize.

Ecuador nu a obtinut nicio remiza la Cupa Mondiala, castigand trei meciuri si pierzandu-le pe celelalte sapte.

Este prima intalnire directa intre Elvetia si Ecuador.

Elvetia a primit un singur gol in ultimele sapte meciuri la Cupa Mondiala.

Echipe probabile

Elvetia (4-2-3-1): Drmic; Stocker, Von Bergen, Schar, Shagiri; Behrami, Inler; Rodriguez, Von Bergen, Scar; Benaglio.

Ecuador (4-4-2): Dominguez; Paredes, Guagua, Erazo, Ayovi; A Valencia, Noboa, Gruezo, Mentero; Caicedo, E Valencia.

Arbitru: Ravshan Irmatov (Uzbekistan).



Avancronica Elvetia-Ecuador. Prima intalnire directa intre cele doua (LIVE, 19:00)