Cupa Mondiala 2014

Avancronica Brazilia-Germania. Prima semifinala la Cupa Mondiala (LIVE, 23:00)

Cupa Mondiala programeaza marti seara de la ora 23:00 prima semifinala in care se infrunta Brazilia si Germania pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte.

Echipa gazda va fi lipsita de aportul lui Neymar, jucator accidentat la spate si care va sta departe de terenul de fotbal in urmatoarele 40 de zile.

In absenta lui Neymar selectionerul Scolari se vede nevoit sa aleaga intre Willian, Bernard, Oscar si Hernanes, misiune care se anunta deloc usoara pentru oricare dintre cei nominalizati.

Brazilia nu va putea conta nici pe capitanul Thiago Silva, suspendat dupa ce a primit al doilea cartonas galben in sfertul contra Columbiei. Locul acestuia in centrul defensivei va fi luat de Dante, fundasul lui Bayern Munchen.

In cealalta tabara, Germania l-a pierdut pentru restul turneului pe Mustafi, in timp ce Mertesacker este cel mai afectat dintre cei sapte jucatori care au acuzat stari gripale.

Brazilia si Germania s-au mai intalnit o singura data la Cupa Mondiala, chiar in finala din 2002 castigata de Brazilia cu 2-0. Nu exista decat un singur jucator care sa fi rezistat in vreuna din cele doua echipe pana in prezent, este vorba de Miroslav Klose la nemti, in timp ce Scolari se afla si atunci pe banca tehnica a Braziliei.

Germania nu a jucat pana acum la Belo Horizonte, in timp ce Brazilia nu a mai pierdut un meci pe teren propriu de la 0-1 cu Paraguay in 2002.

Echipe probabile

Brazil: Julio Cesar; Maicon, David Luiz, Dante, Marcelo; Luiz Gustavo, Fernandinho; Hulk, Oscar, Willian; Fred

Germany: Neuer; Lahm, Boateng, Hummels, Howedes; Khedira, Schweinsteiger, Kroos; Ozil, Muller, Gotze



Avancronica Brazilia-Germania. Prima semifinala la Cupa Mondiala (LIVE, 23:00)