Cupa Mondiala 2014

Anglia-Italia se va disputa pe un teren vopsit in verde (FOTO)

Al doilea mare soc al primei etape la Cupa Mondiala, meciul Anglia-Italia starneste aprige controverse chiar inainte de primul fluier al arbitrului.

Principala problema acuzata de oficialii ambelor echipe este legata de calitatea suprafetei de joc, gazonul arenei din Manaus prezentandu-se intr-o conditie departe de standarul unui turneu final al Cupei Mondiale.

Sindicatul mondial al jucatorilor de fotbal a luat pozitie fata de acest caz si ii acuza pe organizatori pentru starea precara a gazonului de la Manaus.

“Jucatorii merita un teren de calitate, iar la Manaus nu poate fi vorba de asa ceva. Nimeni nu vrea sa vada ca jucatorii si spectacol din teren au de suferit”, se arata intr-un comunicat al FIFPro.

Intr-un stil latin nu foarte strain de apucaturile de pe meleaguri apropiate noua, organizatorii brazilieni au ales sa vopseasca iarba gazonului pentru a acoperi astfel bucatile in care aceasta este parjolita la propriu.

Pana la ora meciului oficialii din Manaus dau asigurari ca gazonul va arata impecabil, mai mult sau mai putin vopsit.

Construit in 2013, stadionul din Manaus poate primi pana la 40.000 de suporteri in tribune si va gazdui patru meciuri la acest turneu final.

Anglia-Italia se joaca sambata de la ora 1:00 si va fi live text pe Onlinesport.ro



Anglia-Italia se va disputa pe un teren vopsit in verde (FOTO)