Cupa Confederatiilor

Chile bate Camerun la Cupa Confederatiilor. Prima eroare a arbitrajului video

Sursă foto: twitter.com/FIFAcom

In al doilea meci al zilei de duminica favorita Chile si-a respectat blazonul in fata Camerunului, formatie in fata careia s-a impus, cu 2-0. Meciul a fost live text aici.

Detinatoarea Copa America s-a aruncat in ofensiva inca de la primul fluier al slovenului Damir Skomina si Vargas rata in minutul 2 deschiderea scorului cu un sut in bara.

Camerunezii, extrem de limitati pe faza ofensiva, au ratat cea mai mare sansa de gol a lor in minutul 12 prin Aboubakar la capatul unui contraatac la care s-a opus portarul Herrera cu piciorul.

La cealalta poarta, Ondoa a facut adevarate minuni intre buturile cameruneze respingand in minutele 14 si 25 in faze iminente de gol.

In cele din urma chilienii au trimis mingea in poarta chiar in finalul reprizei, insa Skomina a invalidat golul in urma arbitrajului video pentru o pozitie de offside la limita. Vidal a reactionat protestand virulent dupa ce a vazut cu ochii sai reluarea pe ecranele stadionului.

Meciul se indrepta spre un 0-0 nesperat pentru camerunezi si nedrept dupa evolutia celor doua echipe cand Vidal a deschis scorul in minutul 82 cu o lovitura de cap din 7-8 metri la o centrare din stanga.

Vargas a inchis tabela in minutul 90 cu un sut din apropiere dupa o mare ocazie ratata de Alexis Sanchez singur cu portarul. Reusita a fost anulata pentru un presupus offside, dar centralul a revenit si a validat golul dupa interventia arbitrajului video.

Germania si Australia joaca luni de la 18:00 in cealalta partida a Grupei B.



Chile bate Camerun la Cupa Confederatiilor. Prima eroare a arbitrajului video