CM 2018

Schimb de generatii pentru Balonul de Aur. Cine sunt favoritii din 2018

Sursă foto: twitter.com

Lionel Messi si Cristiano Ronaldo au dominat competitia pentru Balonul de Aur in ultimii ani, dar in urma evolutiilor dezamagitoare de la Cupa Mondiala din partea amandurora am putea asista la un schimb de generatii.

Argentina si Portugalia au parasit competitia in faza optimilor, iar Messi si Ronaldo au ramas datori fanilor din intreaga lume in urma evolutiilor sub asteptari. Pe aceasta lista mai e loc de un alt nume cu greutate: Neymar. Brazilianul ar putea obtine in 2018 un premiu, dar la Oscar, pentru cele mai artistice caderi in careul advers la turneul final!

Cupa Mondiala din Rusia i-a adus in prim plan pe Kylian Mbappe, Kevin De Bruyne si Eden Hazard, jucatori din noul val care, in opinia noastra, sunt favoritii acestui an la castigarea Balonului de Aur.

Nu-l uitam nici pe englezul Harry Kane, care a condus-o pe Anglia pana in semifinale si este aproape de a obtine titlul de golgeter al Cupei Mondiale. De asemenea, Luka Modric de la croati ar fi cel mai indreptatit sa castige Balonul de Aur in eventualitatea in care Croatia ar obtine titlul mondial. Modric are deja Champions Leauge in acest sezon cu Real Madrid.

Pariati aici pe meciurile de la Cupa Mondiala

Hazard este decarul pe care orice antrenor si-l doreste in teren, fiind implicat in cele 14 goluri marcate de Belgia in ultimele 14 meciuri internationale.

Mbappe si-a arata clasa in optimi contra Argentinei, cand a marcat doua goluri prin care a ajuns sa fie comparat cu marele Pele.

Campion in Premier League cu Manchester City, De Bruyne s-a remarcat contra Braziliei marcand unul dintre golurile care au calificat Belgia in careul de asi la Cupa Mondiala.

Franta si Belgia se infrunta in meci direct pentru un loc in marea finala, iar unul dintre cei mentionati mai sus vor continua sa viseze la Balonul de Aur dupa acest meci.Schimb de generatii pentru Balonul de Aur. Cine sunt favoritii din 2018