CM 2018

Mexic produce surpriza si invinge Germania, campioana mondiala

Sursă foto: twitter.com/fifaworldcup

Cea mai mare surpriza de pana acum la Cupa Mondiala din Rusia este produsa de Mexic, echipa care a invins Germania, cu 1-0, intr-un meci din Grupa F a turneului final.

Reusita lui Lozano din minutul 35 a facut diferenta in meciul disputat pe Lujniki din Moscova, o partida extrem de atractiva si care s-a ridicat la statutul de derby in Grupa E.

Cele doua echipe au trecut repede peste etapa de tatonare si in primele trei minute am avut cate o ocazie la fiecare dintre porti.

Mai intai Boateng s-a aruncat la sacrificiu si a blocat sutul lui Lozano, pentru ca la faza imediat urmatoare portarul mexican Ochoa sa respinga in corner mingea trimisa de Werner spre coltul lung.

Acelasi Werner s-a vazut la finalizare in minutul 20 cu un sut pe jos in bratele lui Ochoa.

Asa am trait Germania - Mexic in Grupa F. Campioana mondiala in corzi!

Cu zece minute inaintea pauzei Mexicul a dat lovitura pe contraatac dupa un balon pierdut de nemti la 20 de metri de poara adversa. Din cinci pase mingea era adusa in suprafata de pedeapsa germana si Lozano il invingea pe Neuer cu un sut la coltul scurt.

Nemtii s-au aruncat furios in atac si Kroos a scuturat transversala cu un sut dintr-o lovitura libera in minutul 38.

In partea secunda Germania a cautat egalarea si ocaziile nu au intarziat sa apara, desi la randul lor mexicanii au avut sansa inchiderii meciului pe contraatac.

Kroos a reluat alaturi in minutul 76, dupa care Layun n-a gasit poarta dupa un contraatac inceput din propria jumatate.

Acelasi Layun a ratat golul de 2-0 in minutul 82 cu un sut din marginea careului, pentru ca doua minute mai tarziu Ochoa sa retina in doi timpi sutul trimis de Kroos.

Reluarea cu capul a lui Gomez pe langa poarta si sutul violent al lui Brandt care a sters bara au fost ultimele ocazii ale Germaniei.



Mexic produce surpriza si invinge Germania, campioana mondiala