CM 2018

FOTO: Cum a iesit Messi de la Mondial

Leo Messi a expediat unul dintre cele mai slabe suturi ale carierei, care ar fi putut relansa meciul cu Franta de la Cupa Mondiala 2018, o executie pentru care ar fi fot dat afara de la FC Barcelona.

Franta conducea cu 4-2 Argentina, in optimile de finala de la Cupa Mondiala, cand Messi a intrat in careu si, singur cu portarul, a tras exact in bratele acestuia. „A tras” este de fapt o exagerare, a fost o pasa la portar. Se intampla in jurul minutului 90. Apoi a cazut pe spate cu picioarele in sus. Asa a iesit el de la Mondial, aceasta fiind ultima sa actiune de poarta, una care ar fi putut schimba soarta partidei.

In minutul 92, Argentina a marcat pentru 4-3. Daca Messi ar fi tras asa cum o face la FC Barcelona, partida ar fi avut mari sanse sa intre in prelungiri.

Messi a avut o singura actiune notabila in meci. A trimis o alta pasa la portar, deviata cu noroc deMercado. Astfel se semna golul de 2-1 pentru Argentina, un gol de care pana si Messi a fost mirat. S-a observat pe reluarile tv din spatele portii ca vedeta catalana a tresarit de surprindere cand sutul sau anemic a intrat pe in poarta, cu toate ca el stia ca nu avea cum.

Si Messi va merge la Mondialul din Qatar implinind varsta de 35 de ani fara sa fi marcat in cariera sa vreun gol in fazele eliminatorii ale vreunui turneul final Mondial! Din patru participari.



FOTO: Cum a iesit Messi de la Mondial