CM 2018

Anglia traieste periculos si pana la urma elimina Columbia la 11 metri

Sursă foto: twitter.com/FIFAWorldCup

Anglia a rupt blestemulor loviturilor de departajare la turneele importante si a reusit sa elimine Columbia in optimi, la Cupa Mondiala, dupa ce sud-americanii egalasera in minutele aditionale, la ultima faza, in urma primului corner de care au beneficiat.

Harry Kane, golgeterul turneului final, deschisese scorul, in debutul partii secunde printr-o lovitura de la 11 metri pe care tot el o obtinuse la un duel cu Sanchez.

Era minutul 58 si columbienii au fost la un pas sa-l linseze pe americanul Mike Geiger, centralul intalnirii, cel mai ofensiv in reclamatii fiind chiar “Tigrul” Falcao.

Columbia a trecut pe langa egalare in minutul 81 la patrunderea lui Quadrado, insa acesta n-a prins cadrul portii din pozitie favorabila.

S-a intrat in prelungiri unde cele doua echipe au jucat mai degraba prudent si astfel s-a ajuns la loviturile de departajare.

Englezii au ratat primii, prin Henderson, dar columbienii n-au reusit sa profite si au calcat stramb imediat dupa prin Uribe, a carui minge a lovit transversala.

Trippier a inscris restabilind egalitatea (3-3), apoi Pickford a aparat lovitura lui Bacca. Ultimul cuvant i-a apartinut lui Dier si acesta a pus punct loteriei de la 11 metri cu un sut sanatos de fundas.



Anglia traieste periculos si pana la urma elimina Columbia la 11 metri