Extrasport

Testele pentru proteina Spike din țesuturi ar trebui să fie incluse la toate morgile și instituțiile medicale de stat sau private

Există teste care detectează prezența proteinei Spike în țesuturile celor decedați, aceasta fiind sigurul indiciu palbabil și singura legătura la acest moment între un deces subit al unei persoane sănătoase și mRNA sau virusul covid. Aceste teste sunt însă de nișă, nu de masă așa cum au fost de exemplu testele P.C.R. Sunt doar disponibile unor specialiști în domeniu. Pentru persoanele vii nu se pot face, adică dacă ai Spike în tine de la vaccin, în organe, nu poți ști. Pe moment, taci, vezi și speri în „viteza științei” și îți asumi riscurile despre care tocmai ai aflat după injectare. Proveniența proteinei Spike se poate diferenția în testele post-mortem, astfel în mare măsură se poate stabili dacă a fost căpătată de la vaccin sau de la virusul natural. Fără aceste teste, cei care au avut în familie decese subite nu au nicio șansă mai departe.

Nu este un genocid la acest moment, dar oameni tineri și sănătoși cad in picioare sau mor în somn. Nu mai vorbim despre cei cu boli autoimune și vieți distruse de diverse patologii apărute după injectări.

Nimeni nu investighează morțile subite de la coronavirus sau mRNA-ul anti covid.  Pfizer și Moderna nu o vor face niciodată, ba mai mult cele două companii sunt complet acoperite, nu au garantat la lansare decât protecția de 95% în fața îmbolnăvirilor. Atât. Celebrele citate despre serurile „sigure și eficiente”;  despre „grija față de cei dragi”, despre „imunizare” au venit după, în campania de vaccinare, de la cei care au plasat produsul (politicieni, doctori, specialiști, presă). S-a știut de la început: serurile nu fuseseră testate nici pe femei gravide, nici pe bolnavi de cancer, nici pe nimeni pentru vreun efect secundar. Pentru că s-a mers „cu viteza științei”. Iar totul era sigur în fața fricii de  moarte. Acum, vorbele celor care au plasat produsul au zburat, nimeni nu mai știe ce a zis. Dar se adună morți.

Nici autoritățile nu investighează, doar o mărturie este decesul fostului hocheist Eduard Gherebe, a cărui mamă se zbate continuu. Femeia a obținut de la procurori la nouă luni de la moartea fiului următorul răspuns: „Nu-mi amintesc cazul”. A făcut testul de Spike după moartea lui Eduard? Aproape sigur, nu.

Atunci, e degeaba. Trebuie hârtia care să arate Spike în țestuturile celor dragi încetați subit din viață. Și nu oricare Spike, ci cel de la mRNA.

Ce pot face oamenii care au în familie cazuri de morți subite? Cum pot ieși din acest cerc vicios, în care nimeni din lumea științei nu mai știe nimic? Cum se poate vedea dacă vaccinul mRNA i-a distrus pe cei dragi, la luni și luni după injectare?

Cu documente. Cu acte Totul, în scris. Iar calea este cea de mai jos, cred. Dacă există și este accesibilă. Trebuie să fie, pentru unii. 

Modul de a demonstra implicarea serurilor mRNA în decese este realizarea testelor de proteina Spike în țesuturile delor decedați.

Testele post-mortem pentru proteina Spike arată că aceasta rămâne în organele celor decedați. S-a spus și s-a scris la începutul campaniei de vaccinare (nu de Pfizer sau Moderna) că proteina Spike rămâne doar la „locul vaccinării” timp „de câteva săptămâni”, în mușchiul de la mână. Informația a fost falsă în ambele direcții, pentru că (1) testele au arătat că proteina Spike de la vaccin circulă în organism, intră în organe sau țesuturi și cauzează inflamații și (2) persistă luni și luni de zile.

Aici se află un test realizat de medici în cadrul unor analize post-mortem. Aceste teste indică faptul că proteina Spike din vaccin, și cel mai probabil nu cea căpătată de pe urma bolii naturale, se află în țesuturile celor decedați. Cum se poate face diferența în țesuturi între proteina Spike din vaccin sau cea cauzată de virus? Diferența observată în teste este că proteina Spike este însoțită în țesuturi de capsula nucleică a sars cov 2 (se văd ambele alături la microscop), dacă a fost vorba despre virus. De la vaccin, rămâne în țesuturi doar proteina Spike, fără capsula nucleică.

Persoanele care suferă morți subite în familie trebuie să realizeze aceste teste și să vadă: persoana dragă decedată subit, până ieri sănătoasă, a avut la momentul decesului proteina Spike în țesuturi? A avut-o de una singură sau alături de capsula nucleică a virusului?

Trebuie văzut de pe acum cine și unde face aceste teste, dacă nu în România în ce laboratoare din alte țări. Așa cum industria de teste covid a proliferat, așa ar trebui să fie acum la orice colț de stradă posibilitatea de a testa post-mortem de proteina Spike.

Repet, la acest moment nu este un genocid. Dar nu se numără morțile suspecte la fel cum s-au numărat morțile de covid, dacă mai țineți minte, cu ce exactitate. Și, dacă lucrurile ar fi corecte, ar trebui să se măsoare acum, zilnic, la fel cum se măsurau atunci. Altfel se află din presă doar decesele mai importante.

Fără testul de Spike post-mortem nimeni nu poate demonstra nimic legat de posibilele efecte secundare ale injecției cu mRNA. Fără acest test, câinii latră și caravana trece. Și avem alte probleme, cum ar fi războiul atomic.

Studiul de mai sus concluzionează:

Dovezile prezentate aici demonstrează în mod clar un lanț de cauzalitate între injectarea cu vaccin și distribuția rapidă a vaccinului prin fluxul sanguin,
• exprimarea pe scară largă a proteinei spike, în mod proeminent în vasele de sânge și
• inflamație asemănătoare autoimune și afectarea organelor.
Daunele vasculare induse de vaccin vor promova coagularea sângelui și sunt legate de coagulare boli precum atacul de cord, accidentul vascular cerebral, embolia pulmonară sunt foarte frecvente în bazele de date date cu efecte adverse

Sună cunuscut aceste manifestări, din ceea ce ați citit prin presă în ultimele luni legat de decese subite? 

Unde sunt testele post-mortem pentru proteina Spike? Cine le face?

Industria mRNA are acest dubiu de clarificat, înainte de a merge mai departe pe vaccinuri aplicate la scară mondială. Neobligată și chiar obligată sau șantajată ca până recent, lumea nu va mai face aceste injecții la această scară observată în anul 2021. Și așa este aboslut incredibil cum 5,3 miliarde de oameni s-au injectat, dar și ce mecanism a fost în spate, un mecanism de care nu este nimeni responsabil în afară de cel vaccinat care prelua toate riscurile prin foia semnată cu aparent propriul arbitru în momentul injectării.

Altfel, pentru seruri mRNA la scară mică, pentru boli grave în care oricum nu mai ai șanse, este o altă discuție.

Vadim Cușnarencu



Testele pentru proteina Spike din țesuturi ar trebui să fie incluse la toate morgile și instituțiile medicale de stat sau private